Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első babások, használtatok...

Első babások, használtatok légzésfigyelőt, ha a baba a ti szobátokban volt?

Figyelt kérdés

Egy ismerős azzal riogat,hogy egy rokonáéknál már 2x befulladt a baba.És,hogy nem lényeg ha mellettem van a kiságya vegyünk légzésfigyelőt.Teszem hozzá,nekik van pénzük,nem jelentett nekik gondot mindent megvenni,ami nekünk talán felesleges lenne mert nem nagyzolunk.

Amíg úgy volt,h.külön szobája lesz akartam még bébiőrt is,de így,hogy egy méterre lesz tőlem nem látom értelmét.

2013. júl. 13. 22:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is egy méterre volt, és volt figyelőm. Igaz, mi kölcsön kaptuk.
2013. júl. 13. 22:01
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Jó az a figyelő, kérj kölcsön, ha tudsz vagy vegyél használtan. Igaz úgyis kb. 8ezer ft minimum -.- de nekem megérne ennyit a babám, gondolom nektek is :D
2013. júl. 13. 22:04
 3/26 anonim ***** válasza:
79%
A mi ágyunk mellett fog aludni a kiságyában, és vettünk légzésfigyelőt. A "nagyzolás" nekünk nem itt kezdődik. Azt gondolom, hogy lehet spórolni ruhán, na, abból nem kell márkás, nem kellenek márkás játékok sem, de van egy-két dolog, amiből nem engedtünk, pl. biztonságos autósülés, de nekünk a légzésfigyelő is ilyen.
2013. júl. 13. 22:06
 4/26 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk augusztusban jön a baba, velünk egy szobában lesz, de lesz légzésfigyelője. Ha leáll a baba légzése, hiába van karnyújtásnyira, azt nem fogom hallani, csak a tragédiát venném észre, mikor tán már túl késő. (Ráadásul van rokon, akinek jó, hogy volt.)

Úgy vagyunk vele, hogy mi sem szórjuk a pénzt, de soha az életben nem tudnék magamnak megbocsájtani, hogy 30-40 000 Ft-ot nem adtam ki egy lehetőségért, ami baj esetén jelezhetett volna. (Persze, ez is meghibásodhat, jelezhet tévesen, de inkább 100 téves jelzés, mint hogy egyszer ne legyen figyelő, mikor kéne.)

2013. júl. 13. 22:07
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Igazauk van az előttem szóloknak! Nekünk is van. Mi kölcsönkaptuk, a védőnőnktől :D Egy szobában alszunk, és nagyon megnyugtató ha van!!! :D
2013. júl. 13. 22:16
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem flancolás...!!! Attól hogy melletted alszik majd a gyerek, attól te álmodban meghallod ha nem vesz levegőt?

Most nem rábeszélés, csak ez nem azért van hogy a másik szobából is halld a gyereket, hanem, hogy az életfunkciói ellenőrizve legyenek, már pedig álmodban nehezen tudod követni a légzését!

2013. júl. 13. 22:22
 7/26 anonim ***** válasza:
76%

Mi használtunk, kb. egy-másfél hónapig. Kölcsönbe kaptuk. De használtan is lehet jó áron venni.

Szerezz be egyet, csak hogy nyugodtan tudjál majd aludni, és ne hajolgass 10 percenként a babád fölé, hogy vesz-e levegőt.

2013. júl. 13. 22:22
 8/26 Disi ***** válasza:
76%
Mi is kölcsön kaptunk egyet, mellettünk volt a kiságy. Sok helyen lehet bérelni is, akkor egyszerre nem olyan nagy összeg és bármikor vissza tudod vinni ha úgy érzed mégsincs rá szükség. Szerencsére nekünk is csak téves riasztásunk volt.
2013. júl. 13. 22:26
 9/26 anonim ***** válasza:
82%
Egy szobában fogunk aludni, mindenképp lesz légzésfigyelő, szerintem ez fontosabb minden más felszerelésnél.
2013. júl. 13. 22:54
 10/26 anonim ***** válasza:
64%

Légzésfigyelőt csak akkor vegyél, ha újra is tudod éleszteni a picit baj esetén, különben nincs értelme. Mert aközött, hogy kimarad egy lélegzetvétel, vagy tényleg baj van (ez utóbbi szerencsére nem túl gyakori) van különbség.

3 gyermekes egészségügyis édesanya

2013. júl. 13. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!