Első babások, használtatok légzésfigyelőt, ha a baba a ti szobátokban volt?
Figyelt kérdés
Egy ismerős azzal riogat,hogy egy rokonáéknál már 2x befulladt a baba.És,hogy nem lényeg ha mellettem van a kiságya vegyünk légzésfigyelőt.Teszem hozzá,nekik van pénzük,nem jelentett nekik gondot mindent megvenni,ami nekünk talán felesleges lenne mert nem nagyzolunk.
Amíg úgy volt,h.külön szobája lesz akartam még bébiőrt is,de így,hogy egy méterre lesz tőlem nem látom értelmét.
2013. júl. 13. 22:00
21/26 anonim válasza:
Én nem használtam, a másodiknál sem. Gondolom, most nagyon le leszek pontozva. Pedig nem vagyok felelőtlen anyuka, az nem ezen múlik. Nekem mindkét gyermekem Ausztráliában született, ott egy általam ismert anyuka sem használt, így fel sem merült, hogy ez lenne a legfontosabb.
22/26 anonim válasza:
Nem kell 30-40 ezret adni érte, használtan sokkal olcsóbban tudsz venni.
23/26 anonim válasza:
24/26 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg kébzeld,csak meglepődtem.Mert eddig amiket olvastam(pl. itt a gyik-on is)azok nagyon megoszló vélemények voltak.Ezért is vagyok kíváncsi!j
Eddig a babánknak kb 3 új ruhája van,a többi használt.Csak sajnos teljesen a nulláról kellett indulnunk,segítség és minden nélkül.
2013. júl. 14. 12:06
25/26 anonim válasza:
Én írtam, hogy 30-40 000 Ft-ért vettünk. DE! Lehet bérelni, ez pár ezres tétel, lehet használtan is venni, kölcsönkérni, szóval nem kell újat venni. Mi konkrétan ennyiért vettük, de ha neten rákeresel, biztos vagyok benne, hogy olcsóbban is lehet találni. Mi azért is adtunk ki érte ennyit, mert anyukámék, anyósomék és sógornőmék beszálltak az árba, babaváró ajándék kapcsán, ezért választottunk extrább darabot. (Bár bevallom, én inkább lemondtam volna minden más cicomáról, baldachinról, pihenőszékről, hintáról, de a légzésfigyelőről nem! Számomra ez kismértékben, de megnyugvás.)
26/26 anonim válasza:
Nem kell a legdrágábbat venni! Mi egy Babycontrolt kaptunk kölcsön (tökéletesen működött!!), használtan már lehet kb 13 ezerért venni. De ha nem akarsz, nem kell, mi itt megírtuk a véleményünket, vannak akik fontosnak tartják, vannak akik nem. Rajtad áll, hogy veszel-e, és ha nem futja rá, nem tudsz kölcsönkérni, vagy kölcsönözni, akkor valószínűleg nem lesz. De attól még másnak lehet fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!