Baba ágyba mit tesztek? Vastag takaró a kokusz matracra rá? Vagy már fütötök? Hogyan helyezzem el a két lapos légzésfigyelőt?
Nem fűtünk. A vastag (kb.8-10 cm) kókuszmatracon van egy vízlepergetős lepedő (ami szerintem eldobja a kókuszmatrac jótékony hatását mert a műanyag miatt már nem lélegzik át, viszont nem lesz "csapadékos"). Ezen van a pamut lepedő, takarót nem teszek rá, fulladásveszély miatt. A rácsvédőt is levettük, mert csak belegabalyodott.
A légzésfigyelőt éppen ma éjjel akartam kidobni az ablakon, kb. 3-4x riasztott feleslegesen. Attól függ mekkora a matrac - nekünk ifjúsági ággyá alakítható, tehát a nagyobb fajta, a légzésfigyelő kisebb ágyhoz van kialakítva, mindig lemászik róla és bejelez. Megpróbáltuk a felső harmadába és az alsó harmadába helyezni.
Kókuszmatrac-vízhatlan lepedő-pamut lepedő. Annyira még nincs hideg nálunk, 20 fok van a lakásban, ha leljebb megy befűtök. Bodyba-rugiba és hálózsákban alszik plusz betakarom.
A légzésfigyelő egyik lapja a feje alatt van (kb azon a részen) a másik lap valahol a lába alatt.
Nekünk nem jelez be ha lemászik róla, nagyon egyszerű magyar gyártmányú légzésfigyelőnk van amit imádok. (az angelcare-be csalódtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!