Ti vennétek légzésfigyelőt akkor is, ha mellettetek alszik közvetlenül a baba?
Ugye tudod, hogy a légzésleállás nem hörögve fuldoklással jár, hanem egyszerűen nem vesz levegőt többet?
Babáknál általában azt se hallani, ha lélegeznek.
Mégis hogyan vennéd észre, ha leállt a légzése?
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Èn megvettem de a férjem nem engedte betenni, mert szamárság. 3 napig nem aludtam, hihetetlen ideges voltam. Ès akkor már ö mondta, tegyük be, mert én nem maradhatok így. Egyböl eltudtam aludni.
Nálunk is mellettünk volt kiságyban. ott szuszogott az orrom mellett, de külön matracon...
A komplikációmentes szülés csökkenti az esélyeket, de van egy kevés így is.
Ha pont te leszel az ezerből egy, akkor valószínűleg ez nem fog vigasztalni, hogy "de hát a többi 999 baba jól van". Azt neked kell mérlegelni, hogy ezt a csekély, de meglevő kockázatot vállalod-e.
Ezt én sosem értettem. Mármint amikor valaki azt mondja,hogy ha együtt alszanak észreveszi. Mit? Hogy nem vesz levegőt?
Amikor a fiam megszületett, és összevissza evett meg kelt, két ébredés között olyan fáradt volna,hogy arra sem ébredtem volna fel,ha a fejemben ugrál, nemhogy arra,ha nem vesz levegőt.
Igen.
Egy ismerosomnek mos halt meg az 5 napos kislanya, legzeskimaradas miatt.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!