Mi az, ami szerinttetek nem kell erről a listáról a baba 4 hónapos koráig (vagy egyáltalán)?
- mellszívó+ a hozzá járó cumisüveg
- tejtartótasak fagyasztóba
- tejtároló edény (3db, cumisüvegfej rátehető)
-szoptatóspárna
- orrszívó: porrszívóhoz
- orsszívó: szájjal kiszívható útközbenre, és éjszakára +orrmosó is egyben
- merev aljú pelenkázófeltét
- Mam cumisüveg melegentartó táska/termosz
- sterilizálófolyadék
- pelenkázó alátét (összecipzárózható kisméretűre, elfér benne egy adagnyi pelenkáznivaló)
- hálózsák
- ikeás vízlepergetős előke
- babakád
Amit én ebből nem használtam az első hónapokban:
Orrszívó (de ezzel érdemes készülni, hisz nem tudni.nekem elemes volt)
-sterilizálófolyadék
-termosz
-előke
-tejtartó tasak
-tejtároló edény (nekem beállt a kereslet-kínálat és nem fagyasztottam le soha)
vizlepergetos elokével még ráérsz..
sterilizálofolyadékot nem használtunk, se orsszivot, ami szájjal szivos.
pelenkázo feltét- alátét...az nem tudom mi..nekunk volt egy ikeás pelenkázo -szivacsunk, az a komodra volt téve (ami egyben pelenkázo is)...erre a szivacsra meg pléd.
- tejtartótasak fagyasztóba
- tejtároló edény (3db, cumisüvegfej rátehető)
- szoptatóspárna
- orsszívó: szájjal kiszívható útközbenre, és éjszakára +orrmosó is egyben
- sterilizálófolyadék
Szoptatáshoz csak ha tudod már, hogy lesz e annyi tejed, hogy szükséged lesz rá, sterilizálni pedig úgy sterilizáltam, hogy kifőztem. Én próbálok minél több vegyszert elkerülni...
15-ös
A pelenkázó alátét a babkocsi táskájának a felszerelése. Az enyém mondjuk házi gyártmány (a hátlapja viaszos vászon, hogy le lehessen fertőtleníteni, miután idegen nem steril felülettel érintkezett és nem kell hozzá minden alkalom után kimosni az egészet). Hasznos ha megyünk valahova és pelenkázni kell, akkor azt kiterítem. Bélelt így biztos nem fektetem a picit hideg, kemény felületre. Szerintem hasznos.
Én ilyesmit néztem ki pelenkázó alátétből:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak, ki is húztam pár tételt, tulajdonképpen egész sokat, férjem boldog lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!