Aki az anyóspajtival lakik, annak mennyire vauzik bele a kedves Mama a gyereknevelésbe?
Húha... ennyire dúl a love köztetek anyósoddal? :D
Mi kényszerből laktunk vele 1,5 hónapig , de szerencsére nem beszélt bele semmibe, amúgy sem az a fajta. :)
Mi közös telken élünk, de külön háztartásban. Vele nagyon jól ki lehet jönni, nálunk én vagyok a nehezebb eset, mert amit a fejembe veszek, arról mindenkit meg akarok győzni, hiszen szerintem tök jó ötleteim vannak :) Persze visszafogom magam, de nagyon nehéz!!!!! :)
Anyós nem igazán szól bele a dolgainkba, max. elmondja a véleményét, de abszolút nem sértődik meg, ha homlokegyenest más csinálok.
A gyerekek és mi is mindenben számíthatunk rá, úgyhogy én nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen és hogy lehetőséget adott nekünk, mert ha nem tudtunk volna nála építkezni, akkor kb. egy 40 nm-es lyukban kellene élnünk 30 évig törlesztve....
Amíg a nyakára szülöd a gyereket, befoghatod. Ha nem tetszik, költözzetek el, és máris nem kell hallgatnotok őt.
Idióta, széttenni van eszed, de önálló háztartást vezetni már nincs.
A gyereknevelésbe lehet hogy nincs joga beleszólni, de abba igen, hogy hányan lakhatnak a házában....
Ezen kéne elgondolkodni mielőtt a nyakára szülsz egyet rossz viszony mellett. Ha ennyire jobb vagy mint az anyós, akkor miért is nem tudod megoldani a lakhatásod felnőtt módjára?
Amíg ott laktok, és az ő kontójára játszotok felnőttesdit, ne csodálkozz ha beleszól. Én se örülnék ha az unokámat a semmire vállalnák és tőlem függne, hogy van-e fedél a feje felett. Folyamatosan aggódnék, hogy mi lesz vele, ha én már nem leszek, ki fogja fenntartani a házat meg ha osztódik az örökség több gyerek közt, hol fog az unokám lakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!