Az élet valóban jelez akkor amikor a kisbaba megfogan? 18/L
Az is lehet, hogy csak ki vagy hegyezve és mindenben akaratlanul is tünetet keresel.
23.-án tesztelj, ha nem jön meg. előbb szerintem felesleges.
Én ilyen eset után azonnal vettem be esemény utánit, mert nem akartunk akkor gyereket.
Aztán amikor terhes lettem, semmi tünet, semmi jel, tudatosan terveztük, ezért ugyan számítottam rá, de semmi erre utaló dolog nem volt.
Amikor kimaradt, teszteltem, és örültünk. Ennyi.
Amiket leírtál tünetek, ezeket könnyű beképzelni, az meg, hogy sok babás dologba szaladsz bele, az azért van, mert arra figyelsz.
Most nem tűnnek fel a kismamák pl, de ha az leszel, azt fogod látni, mennyien vállalnak akkor gyereket, amikor te. Pedig mindig sok a kismama, csak épp nem arra figyelsz.
Nekem semmi nem jelzett, akkor lett gyanús amikor nem jött meg. Mondjuk mi már készültünk, peteéréskor voltunk együtt, szóval reméltem is. :) A 7-8. héttől lettem rosszul.
A hátfájás pl. nem tartozik a terhesség első tünetei közé, a többi meg bármi lehet. Vagy vársz hátha megjön, vagy veszel tesztet, más nem mondhat biztosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!