Anyukák, ti mit szólnátok, ha az anyósotok ezt mondaná nektek?
3 hónapos kisfiam sajnos elég hasfájós baba, emiatt nehezen is alszik el és sokszor nyűgös, mert fáj a kis pocija. Anyósom tegnap azt mondta nekem, biztosan azért rossz alvó a baba és azért nem alussza át az éjszakát, mert tuti rossz a tejem... Nekem ez nagyon rosszul esett. Igyekszem mindent a lehető legjobban csinálni, és talán emiatt is, de nagyon a szívemre vettem, amit mondott.
Ti mit szólnátok, ha az anyósotok azt mondaná, azért hasfájós a kisbabátok, mert rossz a tejetek?
Ez a vénasszonyok hülyesége. Nekem nagyim akarta megmagyarázni hogy gyönge a tejem, azért nyűgös a lányom (fogzott).
Ez amúgy jelentheti azt is, hogy olyasmit ettél, ami bántja a baba pociját.
Javaslom, vedd be a leszarom tablettát.
Ha szépen hízik a babád akkor nincs semmi gond a tejeddel. Sírhat a meleg miatt is, mi is nyűgösebbek vagyunk. Az én babám is 14 hetes és nehezen viseli ezt a hőséget. Nem telik el az alvások között 3-4 óra, többször eszik kevesebb és 2 2és fél órát alszik ha a 2 éves bátya nem kelti fel hamarabb. Így hát ne aggódj, bízz magadban, etesd ahányszor csak igényli. A legfontosabb hogy mind ketten jól
érezzétek magatokat és ne stresszelj. Jó babázást!
Szerintem is rosszul fejezte ki magat, nem biztos hogy rosszindulatbol mondta..
Tesomek nagyon odafigyeltek arra, hogy mit esznek, de egyszer valahogy megfeledkeztek rol es lencset evett. Hat aznap a gyerek semmit nem aludt.. Nem is feltetlen kell amugy valami kulonleges kajara gondolni, mert a gyereknek a paradicsomtol is faj a hasa..miutan harmadjara is elofordult a paradicsom utan, ezert azt hanyagolja azota.
Szoval lehet csak rosszul fejezte ki magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!