Hogy szoktassam le 6 hós lányom az éjszakai evésről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 00:18
11/12 anonim válasza:
Este ha jóllakik,és minden okés,tehát:
aludt eleget napközben,és nem hulla fáradt
nem fázik,nincs melege
kényelmes a ruha,tiszta a pelus
akkor lassan le fog szokni,és elég lesz csak teát adni éjjel.Én próbáltam korábban is,aztán úgy gondolta,hogy csak a teáért nem érdemes felkelni,és nem is kelt egy idő után.
Persze ekkor már lefekvéskor 200 ml tápszert ivott!
12/12 anonim válasza:
Amig szopott allandoan felebredt ejjel enni es evett is rendesen nem cicizett!Aztan kevesebb lett sajnos a tejem adtam neki potlast vegul leszokott a cicirol ezek szerint este keves volt atejem azert ebredezett ejjel tobbszor,mert most ha rendesen megetetem este (tapszerrel) akkor csak hajnalban negy ot ora fele ebred akkor is iszik ket korty teat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!