Hogy szoktassam le az éjszakai ébredésről?
Nem értelek.
A legtöbb ekkora baba még 3 óránként eszik, ergo, ez teljesen normális.
Minek akarod leszoktatni, amikor te is azt írod, hogy eszik?
Azért kel, mert éhes.
Egyébként örülj, hogy csak egyszer kel, nálunk sokkal gyakrabban kelt.
Hát, még nagyon sok ilyen időszak lesz, készülj. :) Nagyon picike még, a közelségedre vágyik. Megszoptatod ilyenkor? Mert elképzelhető, hogy nappal nem eszik eleget, növekedési ugrás, vagy már csak más érdekli, ezért éjszaka pótolná be, de nem biztos.
De sokkal valószínűbb, hogy nem érzi jó magát egyedül. Ha nem szeretnéd magatok közé venni, maradj vele, amíg vissza nem alszik - ez elég fárasztó, én is ezért vettem ilyenkor hozzánk. Semmi baja nem lett, nem szokott oda.
Egyet ne tegyél: ne hagyd egyedül sírni. Az kegyetlenség.
Most épp ilyen időszaka van. 5 hónapos a kislányom. 9 hetesen átaludta az éjszakát. Aztán 5-6 hét múlva elkezdett ébredni éjjelente, akár 2-szer is. Aztán 1-szer. Ez az időszak is olyan 5-6 hét volt, most megint alszik éjszaka.
Nekem a gyerekorvos azt mondta a múltkor (rákérdeztem, mert aggasztott, hogy folyton evett volna éjjel a baba), hogy olyan 8-9 hónapos korig ez még belefér. Ha akkor is enne éjjel, akkor térjünk vissza a kérdésre.
Na azért az nem normális,ha egy gyerek egy évesen háromszor kel.Ott valami nagyon el lett rontva.
Kedves kérdező!
Azt írtad eszik.Biztos vagy benne?Gondolom szopizik,de nem csak cumizik,és a közelségedre vágyik?
Ha viszont tényleg eszik,akkor éhes,akkor hagyni kell.
Köszönöm a válaszokat!
Sírni sosem hagyom, éjszaka mikor ébred akkor először visszaadom a cumiját, ezzel van, hogy még 1 órát ráhúz, ha utána is felébred és már nem kell Neki a cumi, akkor átviszem magunkhoz. Attól nem félek, hogy oda fog szokni, mert napközben is bekéredzkedik a kiságyába, mikor aludni szeretne. Nem akarom görcsösen leszoktatni erről, csak olyan furának találtam, hogy eddig átaludta az éjszakát, most meg felébred. Napközben is ugyanannyit eszik mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!