Hogyan szoktassam le az egy éves kislányomat a reggeli fél hatos ébredésről? Utána már nem alszik vissza.
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 17:20
1/7 anonim válasza:
Később fektesd le, később vacsorázzon. Mást nem tudok javasolni. Ha már eleve későn fekszik, akkor passz...
Esetleg nem azért ébred, mert világos van? Akkor sötétíts jobban be.
2/7 anonim válasza:
Napközben hányszor alszik? És mennyit? Lehet, hogy az is sok, próbáld rövidebbre venni, kettő helyett egyszer altatni talán...
3/7 A kérdező kommentje:
általában 9 körül alszik el,de próbáltam már korábban és később is lefektetni,mégis mindig ugyanakor ébred.:(Még nyáron el is ment a dolog,mert korán világos volt,de nem tudom mi lesz majd télen...Nincs amúgy világos a szobában,redőny van az ablakon totál leengedve,sőt falun élünk,eleve csend van.Napközben egyszer alszik déltől kb. fél háromig,igy estig jól birja,nyolc körül kezd nyüglődni.
2009. szept. 15. 17:57
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én nem leszek segítség,csak egyttérző, nálunk ugyanez van, nem tudtuk megoldani mi sem.Vannak hetek hogy 7-ig alszik, most megint napok óta fél6-ig.Majd talán ha nagyobb lesz:)
5/7 anonim válasza:
Második vagyok, hát kb. nálunk is így van a napközbeni alvás, a lefekvés. Nálunk is előfordul a fél 6-6-os ébredés, de azért nem ez a rendszeres. Más ötletem nem nagyon van. Annyit kérdeznék még, hogy esetleg megy már? Mert ha beindul úgy istenigazából, akkor lehet, hogy jobban lefárad és ez hozza meg a megoldást.
6/7 anonim válasza:
szia
nálunk is ez van. nyolc és fél hós a kisfiam.
ha fél nyolckor alszik el akkor is felkel fél hat körül , ha kilenckor akkor is:)
remélem ez azért még változni fog.
napközben még kétszer alszik, de ez is változó hogy mennyi ideig.
7/7 A kérdező kommentje:
most 16 hónapos és már hónapok óta jár,ráadásul elég aktiv gyerek,reggeltől estig rohangál,jön-megy.Remélem egyszer majdcsak kinövi.Az az egy vigasztal,hogy ettől eltekintve nyugisak az éjszakák,nem ébred egyszer sem.
2009. szept. 15. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!