Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le 6 hós...

Hogy szoktassam le 6 hós lányom az éjszakai evésről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 00:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szopizik még? Hozzátáplálsz már?
2010. márc. 12. 07:24
 2/12 anonim ***** válasza:
ne etesd meg, vizet adj neki, ha felébred
2010. márc. 12. 08:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szoptattam,mert inkubátorban volt,és nem engedték,ezért hamar elapadt a tejem.Szójatápot eszik,és már kóstolgatunk is,de mindentől öklendezik.Sajnos a tehén tejre is allergiás,és így tejpépet sem tudok adni neki.
2010. márc. 12. 09:32
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem 7,5 hósan szokott le. bár éjszaka ciczizés volt. egyszer azt mondtam magamban hogy ma este ha felkel vissza kell altatni evés nélkül. először 30 percbe telt mire visszaaludt de így rájöttem hogy éjszaka már nem éhes. persze vizet adtam neki. és onnantól már nem kell este enni adni neki.
2010. márc. 12. 10:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Tejpépből is létezik HA-s, ami az allergiásoknak való. Illetve nagyon sokan használják a Sinlacot is, úgy tudom, az is teljesen okés. Az a lényeg, hogy egész nap, illetve különösen este lakjon jól, és akkor nem fog felébredni éjszaka. Kitartás! :) B.
2010. márc. 12. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, és a kóstoltatáshoz még annyit, hogy nem szabad feladni. Minden nap meg kell kínálni, és lassan hozzá fog szokni a kanálhoz! B.
2010. márc. 12. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is kipróbáltam mindent, laktatóbb vacsira ilyen-olyan tejpép, de hiába. Végül saját maga hagyta el kb 10 hónaposan, egyszercsak ellökte a hajnali tápszert. Én csinálhattam bármit, adtam vizet is, de a tejet kérte, aztán hipp-hopp elmaradt...

most 15 hónapos

üdv

2010. márc. 12. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Az én babám is tejallergiás. Milupa Som tászert kap, ebböl van tejpép is. Doki írja fel.1doboz 550fz.
2010. márc. 12. 12:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Sehogy. Kicsi még, szüksége van rá. Az én lányom most szokott le róla, 19 hós. Mondjuk én szoptattam hála Istennek.

Jól írták előttem, van nektek való tejpép, azt adj neki, ne szóját! Sajnos a szója, ami az országban forgalomban van, már kizárólag génmanipulált! Nem is tudod, mennyi bajt okozhatsz vele. Sajnos a szóját el kell felejteni.

2010. márc. 13. 17:00
 10/12 anonim válasza:
Sehogy. Az én kislányom 8 honaposan leszokott magátol az egyik naprol a másikra. Elotte hiába probálkoztam bármivel:)
2010. márc. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!