Miért szoktassam le 7 hetes tápszeres babámat az éjszakai etetésről?
Ha este jóllakik,akkor éjjel nem éhes. Adj neki teát tápszer helyett. Ha nem szoktatod le,akkor még két évesen is eszik éjszaka. Igaz,hogy ma ez divat a kismamák körében. Csak éppen a gyereknek nem jó. Nem tud nyugodtan aludni, a gyomra nem tud pihenni. Nem tanulja meg mi a különbség a nappal és az éjszaka között.
Egy orvostanhallgató.
Mennyi idős a védőnő/doki?
Gondolom idősebbek és nagyon nem haladnak a korral, mert ez elég régi felfogás!
Ha nem idősek, akkor nem tudom miért mondják, de ez butaság.
Még picike a babád!Etesd meg éjjel!
3.vagyok, mondjuk az igaz, amit 2. ír, hogy nehéz lehet a pocijának....én mondjuk szoptatok, az ugye más.
Hányszor kel éjjel enni és mennyiket eszik?
Én teát tudi nem adnék neki, mert arra nagyon rászokik, ugyan úgy kelni fog mintha ennie kéne...
Én azt hallottam, hogy a tápszertől kiszáradhatnak, és be is vizesedhetnek a babák.Ezért nem lehet gondolom igény szerint etetni vele őket.
Szerencsére az én babám, amikor tápszeres lett, akkor már csak ilyen havi 2-3 alkalom volt amikor kelt éjszaka.
Én azt javaslom, hogy este fürdés előtt még játszatok vele, hogy kifáradjon, mehet a kádba, aztán meg kaphatja a fincsi hamit.Ha éjjel fel kell, akkor adj neki vizet, vagy teát.Elvileg egy idő után már rá jön, hogy fölöslegesen kel fel.
Neki is, és neked is jó, ha átalusszátok az éjszakát!!!
21:56-os vagyok.
Még annyit, egy korábbi válaszra, hogy nagyon jól,és elég korán megtanulta a különbséget nappal és éjszaka között, csak annyit tettem, hogy éjjel csak kislámpa, suttogás volt, altatás, éneklés. Játék kizárva. Megtanulta, mi az az éjszaka.Megette a tápszert, és aludt tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!