Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Árthatott a csecsemő fülének?

Árthatott a csecsemő fülének?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok fázva, baba az ölemben volt, a fejecskéje az arcomnál és tüsszentettem egy nagyon hangosat, pont a fülénél. Nagyon megijedt. Lehet valami baja a dobhártyájának vagy a hallásának?

2015. szept. 1. 20:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
haha :d Ha ez ártana, akkor minden kistesó megsüketülne fél éves korára. ne viccelj már, ez most komoly????
2015. szept. 1. 21:30
 12/19 Ditta323 ***** válasza:

Ne aggódj, nem lesz baja, lánykámmal én is voltam így (nem voltam megfázva, de hirtelen jött :)).

Amúgy 1 éves korig mondják, hogy csecsemő és a pár hetes az újszülött.....

Kérdező jobbulást!

2015. szept. 1. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Jó bunkó vagy a vàlaszolókkal. Jobbulàst
2015. szept. 1. 22:51
 14/19 Ditta323 ***** válasza:

13-as nem kötekedni szeretnék, de én sem értek 1-2 válaszolóval egyet. A kérdező feltett egy kérdést és nem kioktatást szeretett volna kérni.

Sok válaszadó meg neki esik, hogy ne taperolja, ne tüsszögje le, mintha direkt csinálná (volt, hogy én is véletlen buksija mellett tüsszentettem, mert olyan hirtelen jött).

2015. szept. 1. 23:08
 15/19 A kérdező kommentje:

Kösz Ditta!

11-es

Eléggé aggaszt minden hirtelen fület érő behatás, mivel én is olyan vagyok, h attól is megfájdul a fülem, ha ülök a kocsiban és valaki becsapja az ajtaját. Mondjuk ott nem a hangtól, hanem a "széllökéstől". Fáj a dobhártyám tőle. Nagyon fülfájós is vagyok, remélem a bab nem örökölte.

(Nem újszülött már, hanem csecsemő. 8 hetes. Úgy tudom, 6 hétig újszülött)

2015. szept. 2. 08:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel néztem, hangra reagál, a hang forrása felé fordítja a fejét. Remélem, tényleg nem lett baja.
2015. szept. 2. 08:17
 17/19 Ditta323 ***** válasza:

Nyugi nem lesz baja :) Füle sem fáj, mert akkor nyűgös lenne és sírna is.

És te jobban vagy már?

2015. szept. 2. 09:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Javulok, de nem az igazi még.
2015. szept. 2. 09:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Úristen mekkora gyökér pár ember. Valoszínü,hogy nem direkt tüsszentette le,hogy csak azért is elkapja ő is. Mintha egyikötökkel se fordult volna még elő ilyesmi, minta anyák.. Ellátnia meg el kell. De ha azt a kérdést tette volna fel,hogy baj e ha ilyenkor nem látja el akkor meg azt szólnátok le. És mèg a kérdező a bunkó :D
2015. szept. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!