Mit gondoltok az olyan anyáról aki gyermek mellett dohányzik?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy tolja a babakocsiban hanem pl otthol dohányzik.
2 gyerekem van 2 éves és 4 hónapos. Mikor terhes lettem az elsővel letettem a cigit. Nem is gyújtottam rá a tegnapi napig. Annyi rosz dolog történik, hogy egyszerűen muszály volt rágyújtanom hogy lenyugodjak( tudom ez rossz kifogás) illetve hiányzik is kicsit a cigi főleg úgy hogy mellettem mindenki dohányzik.
Akkor persze nem gyújtok rá mikor megyünk valahova vagy tolom a kocsit. Mit gondoltok az ilyen anyákról?
2015. aug. 30. 08:10
21/21 anonim válasza:
18-as! Rossz szokás a cigi, ez tény! Büdös, káros és drága, ahogy mondani szokták! De szerinted tényleg az a szar anya, aki elszív egy szál cigit? És ha látja a gyerek, akkor mi van? A dohányzás mindenkinek a saját döntése! A gyerek hamarabb fog rágyújtani az olyan gyerekek között, akiknek a szülei nem dohányoznak, és zsarnok módjára uralkodnak a gyerekeik felett (mert azért is!), mint egy dohányos gyereke! És ítéljük el a dohányzó anyát, mert azt látjuk és szarjuk, le, hogy a 7 hónapos baba sörös dobozt rágcsál, mert azt a kertben csinálja és nem látjuk!? Én láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!