Mit tegyek hogy többet egyen a 18hós kisfiam? Teljesen elvagyok keseredve :- (
Figyelt kérdés
18hós kisfiammal ma voltunk oltáson és döbbenten láttuk a dokinövel hogy december óta 1grammot sem hizott(9300g, 77cm).Szerintem nemrég fogyhatot mert januárban még evett rendesen (anyatejes és eszik már mindent..),napközben még a joghurt-puding is simán belefért a föbb étkezések közé.Februárban kezdett egyre kevesebbett enni és nemtudom miért.Beteg nem volt,jókedvü,játékos csak már nemigazán akar enni rendes hamit,2-3 alkalommal adok neki tejbegrizt 1 héten és azt pl mindig megeszi.Nem csinálok neki külön enni csak ha nemizlik neki a milyenk(májkrémes vagy vajas vagy tejfölös zsömit,kiflit vagy kenyeret ilyesmit..),éjjel 1x szokott cicizni és napközben is elég gyakran.Vizet is iszik kb 250ml-t naponta.16 foga van kinn jelenleg..Tanácsot kérnék nem kioktatást mivel probáljam etetni?2010. márc. 10. 15:30
11/12 anonim válasza:
A gyümölcsös tejbegrízes vagyok..én régen rizstejből csináltam, mert nem ihatott tejet, az édes volt nem kellett bele plussz cukor. Ha rendes tejből csinálom akkor teszek bele kicsit, de nem annyit mint régebben magunknak. Pépesítve szoktam beletenni a gyümölcsöt mikor kész a gríz. Jó sűrúre kell készíteni, mert a gyümölcstől hígabb lesz. Leginkább almával szoktam (ezt reszelem), ilyenkor néha teszek bele fahéjat is, meggyel (ilyenkor kicsit több cukor), naranccsal és banánnal még nem próbáltam. Körtével, málnával, eperrel is finom (én tettem a fagyasztóba, hogy másfél éves korától ehessen télen is).
12/12 A kérdező kommentje:
kiprobáltam banánnal a tejbegrizt, evet is belöle 2 kanállal :-) de többet nem sajna..
2010. márc. 11. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!