Csak én vagyok maradi hogy szerintem egy 8-10 hónapos baba
még nem való a strandra?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm viszi a pici babákat srandra akik még ülni is éppen hogy csak tudnak. Szerintem még elég korai de lehet ez csak az én elképzelésem. Én inkább egy gyerek kerti medence híve vagyok, nem egy nagy összeg de majd azt is csak akkor ha már biztonságosan fog tudni ülni vagy járni a gyerek. Vélemények? Te mikor vitted a gyereked először strandra?
Talán nincs mindenkinek kertje, ahová kitehet egy kismedencét!
2015. aug. 17. 18:16
12/21 anonim válasza:
Nekünk 3 gyerekünk van, egyik sem szeret strandra járni.
2015. aug. 17. 18:31
13/21 anonim válasza:
Miert ne lenne valo akar egy 4 honapos is? Miert ne pancsizhatna uszogumival par percet? Miert nem jatszhat a friss levegon az arnyekban stb?
???????
Igen, sztem te vagy maradi
2015. aug. 17. 19:25
14/21 anonim válasza:
Igen, te vagy maradi. Előttem már leírták miért, nem ragoznám tovább.
2015. aug. 17. 20:48
15/21 anonim válasza:
Ez nem maradiság kérdése. Ám amikor a Híradó a heringként együtt fürdő embereket mutatja 40 fokban, nekem valahogy kedvem nem lenne belemenni abba a vízbe:S
2015. aug. 17. 20:52
16/21 anonim válasza:
:D Ez csak egyszerű finnyáskodás, a gyereknek semmi baja nem lesz, mi is vittük balcsira, strandra is tavaly y 8-10 hónapos volt idén már majdnem 2 éves, semmi baja naptej+kalap imádja, nem tudom ezzel mi a baj, de általában a városiak nyavalyognak ezen, amúgy meg aki akarja viszi aki nem akarja nem viszi, neked semmi közöd hozzá, foglalkozz inkább a sajátoddal ahelyett hogy ilyen hülyeségeket kérdezel már ne is haragudj.
2015. aug. 18. 07:00
17/21 anonim válasza:
En ugyanilyen megfontolasbol mint az utolso elotti, nem szallok babaval tomegkozlekedesre, de attol meg nem itelem el, sot velemenyt sem alkotok arrol, aki gyerekkel villamosozik. Lehet, hogy neki nincs autoja vagy jogsija vagy igy egyszerubb neki vagy eppen szereti, kit erdekel :)
Ha te aszeltol is ovod a gyereked, nyugodtan savanyodj negy fal kozott a 40 fokban, de aki akarja hadd erezze mar jol magat...gyerek mellett is van elet.
2015. aug. 18. 08:13
18/21 anonim válasza:
Mondjuk van nagyobb testvér, akkor üljön otthon ő is, mert van egy kicsi, akivel valamilyen "maradi" indok miatt nem megyünk a strandra?
2015. aug. 18. 08:31
19/21 anonim válasza:
Nem maradiság ez, csak fölösleges féltés. Mitől is? A tiszta levegőtől? A szabad levegőtől? A babamedence vizétől? A vizet klórozzák, nem fog fertőzést elkapni.A szabad levegő erősíti az immunrendszert. A naptej megvédi a leégéstől, a kalap a napszúrástól.
Mi a gond ezzel? Úszni meg pár hós korától lehet tanítani.
2015. aug. 18. 09:44
20/21 anonim válasza:
Most nyáron lett 6 hónapos a lányom és mi vittük a Balatonra. Délutáni órákban mentünk le a vízre, őt csak kicsit belemártottuk, hagytuk, hogy kicsit rugdossa a vizet, mert azt nagyon élvezi. Aztán kivittük és egy nagy törölközőn játszott a friss levegőn. Nem igazán értem mi ezzel a probléma. Ő nagyon élvezte az egészet, általában nap végére ha lakásban vagyunk már nyűgösködik, de itt végig mosolygott és vidáman gagyarászott, sajnáltam is, hogy csak 3 napra jutottunk le. Te úgy gondolod nem kéne, más meg nem. Nem kellene mindenbe beleszólni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!