Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Ilárion (Illarion) nevetség...

Az Ilárion (Illarion) nevetséges név?

Figyelt kérdés
Eredetibent tök jól hangzik, de a magyarosítottat kiröhögnék nem?

#név #vicces #Ilárion #Illarion
2015. aug. 10. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy Kovács Larion nevű srácot, két fiútestvére is van, Amade és Miron. Mind a három gyerekek nagyon különleges nevet választottak a szülők.

Nekem tulajdonképpen tetszenek az ilyen nevek, különösen hangzásra, de a gyermekemnek nem adnék ennyire szokatlan nevet, inkább valami szolidabbat választanék.

2015. aug. 12. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Larionként sem tetszik, de ha már nagyon muszáj választani, akkor inkább ez mint Illarion.
2015. aug. 12. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Larion szép.
2015. aug. 12. 22:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Larion tetszik, "ismerek" ilyet (azaz, tudok ilyenről, régi ismerős öccse.Báty Ariel, ott is direkt különlegeset kerestek.)
2016. szept. 19. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Larion már azért elszórtan de hallható itt-ott.

De hogy lehet becézni? Mert úgyis meg fogják próbálni, akármennyire rosszul hangzik. Pl. Larionka? Lari? Rion? Lári(fári)?

2016. szept. 20. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!