Lehet nevetséges a kérdés, de kíváncsi vagyok! 24-én megyek a dokimhoz, de előtte tudni szeretném! Július 2-ra vagyok kiírva császárral szülők ez biztos, egyéb okok miatt. De lehetséges az, h mondjuk 2 héttel előbb megszüljek?
Figyelt kérdés
Csinálhatnak ilyent úgy hogy a baba ne sérüljön.2012. máj. 9. 17:24
1/10 anonim válasza:
Jó pénzért szinte bármit. Miért szeretnél 3 héttel hamarabb szülni?
2/10 anonim válasza:
*"Miért szeretnél 2 héttel hamarabb szülni?" Bocsi!
3/10 A kérdező kommentje:
Azért mert a dokim pont akkor megy nyaralni és másnál nem akarok szülni!Meg jobb is lenne egy kicsit előbb!Nehezen viselem!:(
2012. máj. 9. 17:29
4/10 anonim válasza:
Értem! Szerintem meg lehet vele beszélni. :)
5/10 anonim válasza:
Erőltetni nem érdemes. Viszont a babák tudják, hogy mikor kell születniük. Ha neki az orvosodnál kell születnie, akkor ki fog bújni két héttel korábban. A barátnőm pont akkorra volt kiírva, amikor az orvosunk éppen utazni készült. Én már bent voltam a kórházban, negyven hetesen és a babókám még nem akart kibújni. Egy másik barátnőm két nappal későbbre volt kiírva. Ugyan ahhoz az orvoshoz jártunk. Így aggódtunk, hogy mi lesz. Az orvosunk lebeszélte egy kollégájával, hogyha ő nem lesz itt, figyeljen ránk. Hozzátette, hogy a babák tudják, hogy mikor kell születniük. Szóval én az egyik barátnőmmel, egy napon pár óra különbséggel az utazás előtt két nappal szültünk, egymás melletti szülőszobában vajúdtunk. A másik barátnőm másnap megszült. Szóval a babák tudják, hogy mit kell tenniük. :)
6/10 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ilyet írok, de 2 héttel lerövidíteni a benntartózkodását a kicsinek erősen életellenes és veszélyes is. Gondolom Te is egy életerős, és minden szempontból érett babát szeretnél a világra hozni! Nagyon-nagyon nem ajánlom, baráti körben volt már gond ilyenből. Felelősségteljes orvos sosem vállalná, hogy csak úgy előrébb hozza az időpontot.
7/10 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a szitu. November 10re voltam kiírva, de a doki 6-án elutazott. Ugyan nem 2héttel előbb, de nekem is 5-én emiatt indították meg. De nekem nagyon nyomós ok volt ez. Egy ikerpárt vesztettem el a 24. héten, és volt előtte egy vetélésem is. Azt hittünk, nem is lesz soha baba. És mikor kiderült, hogy jön a kislányom, akkor megfogadtam, hogy csak ennél a dokinál szülök, senki másnál. Benne bíztam egyedül.
8/10 anonim válasza:
Persze. Ha eleget fizetsz, akkor csinálják meg, amikor akarod. A doki időben mehet nyaralni, te annál szülhetsz, akinek szereted nézni a fejét, előre megtervezhetsz mindent. Az, hogy a gyereknek szüksége lenne még két hétre, azt ki nem szarja le? Nem? A fontos dolgok legyenek meg!
9/10 anonim válasza:
5 vagyok. Azt nem írtam bele, hogy egyikünknek sem indított szülése volt. Ketten már be voltunk fektetve a kórházba egyik barátnőm viszont otthonról jött be. Egyszerűen jól jött ki. Én 40+2 napra szültem, fájásokkal kezdtem.Otthonról érkező barátnőm is fájásokkal jött be, míg harmadik társunknak a reggeli NST-re menet közben elfolyt a magzatvíz. A mieink tudták, hogy mikor kell születni. Azt biztosan nem hagytam volna, hogy ok nélkül megindítsák.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Csak szerettem volna tisztában lenni a dolgokkal!Első szülésem lesz és érdekelt,h lehetséges e?!
Ez azért van mert bízok a dokiban és másnál nem szeretnék szülni!De a baba fontosabb!Ugyh a babán múlik mikor akar jönni!
2012. máj. 10. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!