Az Ilárion (Illarion) nevetséges név?
Figyelt kérdés
Eredetibent tök jól hangzik, de a magyarosítottat kiröhögnék nem?2015. aug. 10. 13:23
1/15 anonim válasza:
Fiú vagy lánynév?
Én inkább sírni tudnék tőle...
3/15 Vilcsianyuja válasza:
Nem nevetséges név. Furcsa és szokatlan, még sosem hallottam a külföldi változatot sem, de semmiképp nem röhejes. A nevetséges kategória nálam nem itt kezdődik.
4/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem egy kicsit az. Sajnálnék minden olyan gyereket, akit azzal bűntetnek a szülei, hogy ilyen nevet kapott tőlük. Van más különleges, nem megszokott, külföldies hangzású név, ami szép is szerintem. Ez nem az. Bocs.
5/15 anonim válasza:
Én is szeretem a különleges neveket, szerintem az Ilárion nem nevetséges. Ilyen alapon a leghétköznapibb is lehet az.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. De csak akkor adnék ilyet a gyerekemnek, ha nekem vagy az apjának komoly családi kötődése lenne Görögo-hoz. Pl a vezetékneve is görög lenne.
7/15 anonim válasza:
Nem gáz szerintem magyarosítva. Ha nincs is a listában, egy levelet megér, ingyen van; és az ilyesmi értelmes honosításokat szokták engedni.
8/15 anonim válasza:
Kicsit nekem hangzásra olyan, mint egy Gyűrűk Ura szereplő neve. :) De nevetségesnek nem mondanám, inkább csak nagyon szokatlan.
Tulajdonképpen egy szép név, csak nem ide való. Talán ha Középföldén élnénk... ott még akár adnám is. :D De itt Magyarországon valóban furcsán venné ki magát ez a név, ezért én inkább lebeszélnélek róla. :)
9/15 anonim válasza:
Hú szerintem is válasszatok mást...
10/15 A kérdező kommentje:
És Larion-ként?
2015. aug. 12. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!