Lehet ezt így csinálni ha baba még csak 3hónapos?
3hónapos a babám és már megkóstólta az almalevet ami nagyon tetszett neki....a kiskanalat új kapta be mintha mindíg is ezt csinálta volna és közben mosolygott meg nevetett!Adztam neki almapépet is és azt is elnyamnyogta!:)
Most arra gondoltam hogy minden héten egyszer kap valami gyümölcsit csak nem tudom hogy az almán kívül mit adhatok neki?Segítenétek?
semmit. már az is sok amit eddig megkóstoltattatok vele, hisz nagyon allergizálnak még az ételek. aztán ha nem úgy reagálrá ahogy kéne akkor egy életen át küzdhet ezzel a problémával :(
majd répát és krumplit 1 hónap múlva, ha elfogadsz egyy tanácsot akkor addig várjatok, ne kockáztassatok, hisz a gyereketek!
ha doki azt mondja elkezdhetitek azt nem úgy kell érteni, hogy akkor most tömjük meg a babát zöldséggel-gyümölccsel!
egy kanál almalé ma, holnap két kiskanál, stb. egy hétig, aztán jövőhéten jöhet az alma pép!
ezt nem mondta az orvos???
Jaj nehogy félre értsétek!!!Nem tömtem meg elsőre! :)
Ez kb 2hete volt amikor megkóstolta az almalevet!(2kiskanál)Aztán a múlthéten 1kiskanál almapépet kapott!:) Csak szép lassan mindent!Ezért kérdeztem hogy mit adhatok neki....amit így kezdetként megkóstólhat!Erre írtam azt hogy minden héten egyszer adik neki valamit!
akkor bocsánat félreértettem!
répalé és krumpli, de nagyon okosan csináld, én a helyedben még csak teákkal kezdeném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!