BOLDOG BABA c. könyv megvan valakinek? Tényleg tudta azokat csinálni a babátok, amiket leírnak benne?
Pl. 9. hónapban "forma és szín szerint rendezi a kisebb játékokat."
"Integet a kezével, ha valaki integet neki".
8 hós lett a babám, szóval elvileg ebben a hónapban "kellene" ilyeneket csinálnia, de azért vannak a könyvben túlzások, nem?
Tudom, minden baba más, de a tietek miket csinált 7-8 hós korában?
10 hónapos a fiam, de nem csinál még most se ilyeneket. Sőt nem is érdeklik az ilyenek, csak a rombolás.
Mászás, fal mellett, szekrény mellett a járkálás, pakolás le, na ezek érdeklik. 7-8 hónaposan a mászás érdekelte leginkább:)
nekem az Anya taníts engem van meg, abban az van, hogy a szineket már fél évesen tudnia kéne....
A kisfiam másfél éves, és mostanában kezdtem el vele különválogatni a kockákat színek szerint, mostanáig semmi értelme nem volt ugyanis
A pápát olyan 10-11 hónaposan csinálta először, de nem mindig, csak ha olyan kedve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!