Tényleg felelőtlen egy ilyen szülő?
Egy ismerosom terhessege elejen dohanyzott, ivott, illetve kesobb is megivott egy-ket poharral. A kisfia 2,6 kg-al szuletett 3 hettel a kiirt idopont elott.
Most par hetes a baba es megint dohanyzik.
Szamomra ez hatalmas felelotlenseg hisz a gyermekagyi halal szinte osszes kozkazati tenyezoje megvan naluk (kis suly, kisfiu, nagy meleg) es erre meg visszaszokig a cigire csupan 1-2 hettel a szules utan. De egyenkent is egy ilyen pici babanak a cigifust biztosan artalmas de legalabbis zavaro lehet.
Ok, hogy vannak lazabb szulok de nem tulzas ez?
A ferje meg egy papucs tehat o aztan semmiert nem fog szolni. Nyilvan en sem csak elszomorit...
Kérdező, nem is hinnéd, mennyi ilyen felelőtlen szülő van...
De nekik nem tűnik fel, nyugodtan bagóznak terhesen, kisbaba mellett, csak mert akaratgyengék.
Ez az egyszerű válasz.
Az, hogy a terhessége alatt ivott és dohányzott, felelőtlenség.
Az, hogy visszaszokott a cigire ha már nem szoptat, nem. Gondolom nem a baba mellett ülve szívja a cigit. Ha szoptat, akkor az gond.
Egyébként én sem értem, hogy az ilyen kérdéseknek mi értelme. nyilván te is tudod, hogy mi a felelőtlen viselkedés és i nem az. Jobban érzed magad esetleg attól, ha ismeretlenekkel szidhatod az ismerősödet? Ezzel vezeted le a feszültséget? Csak mert akkor nálad is vannak gondok bőven, azokkal kellene inkább foglalkozni.
Egy ismerősöd... kérdem én, MI A FSZ KÖZÖD VAN HOZZÁ?! Semmi, akkor?!
Elég szr és unalmas életed lehet, ha van időd meg energiád (nem utolsó sorban képed) belepfázni az Ő létükbe.
Törődjél a saját dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!