Hozzátáplálás segitség? Semmi sem izlik neki?
Nekünk is nehezen ment ez a hozzá tápi,ezért én cselhez folyamodtam kicsit higabbra csináltam és cumisüvegböl szépen megette.Már kiváltottuk a 10orait,meg az ebédet.
7hos baba.
14:21-es vagyok. Almát,barackot,sütőtököt kostoltattam 3-3 napig,aztán mikor mentem a védőnőhöz akkor mondtam hogy adhatok neki főzelékeket is,de hogy már nem kell apránként kóstoltatni,mert már nagy 5.5 hósan.Nem is kóstoltattam a főzelékeket. volt alma-répa,alma-répa-krumpli,de a krumplit nem eszi meg. sütőtök-alma, de nekem is kb.2 hétig max 30 grammokat evett. Most is van úgy hogy nem eszik csak 40 grammot. de gyümiből,simám letol 140-180 grammot. mellé még szopizik. 6 hósan adtam neki már céklát(nagy kedvenc almával-rizzsel-husival)cukkinit,persze azt is almával :) brokkolit,és tegnap kapott először spenótot,a változatosság kevéért banánnal és krumplival :) Éss megette! :) Ha van kérdés nyugodtan kérdezzetek! :) Kitartást! :) jó éjt.
Ada
Ja mivel az enyém abszulut nem fogadja el se a tápszert (10 félét!!! próbáltam),se tejpépet,se sinlackot,még főzibe se eszi meg.ezért én rizzsel,rizspéppel keverem. bár tegnap már elfogadta a spenótba a krumplit. azért csináltam a spenótot banánnal,mert úgy finom ízes lesz.
1-2 hét és lehet már könnyű habarással sűríteni a tápi helyett mondta a védőnő,úgy hogy addig kihúzzuk rizzsel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!