Megengednétek a nagyszülőknek, hogy megfázva jöjjenek babalátogatóba? 2 hetes a picúr, és még nem látta anyukám csak a kórházban.
Nem is engedném, de annyira erőszakosak, nem is értem, hogy hogy nem fogják fel, hogy most a kicsi a legfontosabb.
Már nem folyik az orra, meg láza sincs, de azért csak tartok töle.
nem
en az elso hat hetben amugy se engedtem senkit..énis olyan voltam... nem akartam h igy lassanak, meg hogy okos dolgokat mondjanak..
megfazva meg plane nem..
NEM. Amikor szültem, apukám pont beteg lett. Megfázott. Még a korházba sem jött be, a szülésnél azért kint várt Ő is a folyosón, de látogatni már nem jött és aztán még 2-3 hétig sem, mondván amíg nem 100%-os, addig nem akar jönni, nehogy baj legyen. Nagyon nehéz volt Neki, de így a normális szerintem. Ha erőszakosak ha nem, ne engedd hogy betegen látogatni menjenek. Pár hét múlva is ott lesz az unoka, ha meggyógyult/ak akkor lehet menni. Nagyon pici még a babád!
Sok boldogságot, jó babázást! :)
Nem. Ne engedd! A baba a legfontosabb. Egyszer legyél szigorú (persze rossz h pont a legelején) és utána meg fogják tanulni.
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!