Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megengednétek a nagyszülőknek,...

Megengednétek a nagyszülőknek, hogy megfázva jöjjenek babalátogatóba? 2 hetes a picúr, és még nem látta anyukám csak a kórházban.

Figyelt kérdés
Félek, hogy elkapja tőlük. Az segít, ha maszkot tesznek fel?
2010. márc. 5. 13:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem is engedném, de annyira erőszakosak, nem is értem, hogy hogy nem fogják fel, hogy most a kicsi a legfontosabb.

Már nem folyik az orra, meg láza sincs, de azért csak tartok töle.

2010. márc. 5. 14:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A babám 3 hónapos, pont a legnagyobb újinfluenza frászkor született. Csak azok jöhettek látogatni, akik nem voltak betegek, és először kezet kellett mosniuk, majd maszkot adtam mindenkire. Ekkor 2-3 hetes volt. Ha beteg valaki, a mai napig nem engedem ide. Amikor a férjem meg volt fázva, külön szobában aludt. Most a pici a legfontosabb. Küldj a nagyiknak képet, és mondd meg nekik, hogy legyenek tekintettel a babára, és várjanak néhány napot. Azt csak ki lehet bírni!
2010. márc. 5. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósom is meg volt fázva mikor hazajöttünk a kórházból. Adtam neki maszkot és szó nélkül felvette. Mondjuk nem volt sokáig itt.
2010. márc. 5. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
A megfázást nem lehet "elkapni". Persze ha valami vírusos dolog, pl. influenza, akkor más a helyzet.
2010. márc. 5. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

nem

en az elso hat hetben amugy se engedtem senkit..énis olyan voltam... nem akartam h igy lassanak, meg hogy okos dolgokat mondjanak..

megfazva meg plane nem..

2010. márc. 5. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:

NEM. Amikor szültem, apukám pont beteg lett. Megfázott. Még a korházba sem jött be, a szülésnél azért kint várt Ő is a folyosón, de látogatni már nem jött és aztán még 2-3 hétig sem, mondván amíg nem 100%-os, addig nem akar jönni, nehogy baj legyen. Nagyon nehéz volt Neki, de így a normális szerintem. Ha erőszakosak ha nem, ne engedd hogy betegen látogatni menjenek. Pár hét múlva is ott lesz az unoka, ha meggyógyult/ak akkor lehet menni. Nagyon pici még a babád!

Sok boldogságot, jó babázást! :)

2010. márc. 5. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem. Ne engedd! A baba a legfontosabb. Egyszer legyél szigorú (persze rossz h pont a legelején) és utána meg fogják tanulni.

*Sz*

2010. márc. 5. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
NEM! Nekem amikor született a babám, apukám volt jól megfázva. Kórházban csak a folyosóról csodált minket és nem is jött az első hetekben! Rossz volt, de ez volt az ésszerű!
2010. márc. 6. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!