Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megengednétek a nagyszülőknek,...

Megengednétek a nagyszülőknek, hogy megfázva jöjjenek babalátogatóba? 2 hetes a picúr, és még nem látta anyukám csak a kórházban.

Figyelt kérdés
Félek, hogy elkapja tőlük. Az segít, ha maszkot tesznek fel?
2010. márc. 5. 13:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Én biztos nem engedném!!! Tudom, hogy rosszul esne nekik, de a kicsinek még olyan gyenge az immunrendszere, hogy nagyon könnyen elkapná tőlük! Gyógyuljanak meg és utána jöjjenek!
2010. márc. 5. 14:00
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Én nem, a mai napig nem engedem hogy jöjjön valaki aki beteg. De szerencsére nem is akar olyan jönni, magától lemondja. Szerintem egy felnőtt embernek tisztába kell lennie azzal, hogy ha beteg, nem megy babalátogatóba. .
2010. márc. 5. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Csatlakoznék az elöttem szólohoz. Biztos megértik, hogy az unoka egészsége fontosabb.

2010. márc. 5. 14:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én már úgy vittem haza a kislányom a kórházból, hogy meg voltam fázva, köhögtem, nem volt hangom. Sokszor használtam a szájmaszkot. Nem lett beteg.
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

Én sem elngedném, pláne egy 2 hetes csecsemőnél. Most 18 hós a fiam, de ha valaki meg van fázva akkor jön most is, ha már meggyógyult.

Meg fogja érteni.

6/18 anonim ***** válasza:
48%
én biztosan nem engedném! mondd meg nekik h inkább ne! még maszban sem! most a baba sokkal fontosabb! majd jönnek ha már jól vannak! ezt értsék meg!
2010. márc. 5. 14:06
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Én megkérném őket, hogy akkor jöjjenek, ha meggyógyultak, szerintem nem veszik zokon. Nekünk is van itthon szájmaszk, mikor én beteg voltam feltettem a szoptatáshoz, elvileg ez megvéd a fertőzéstől, de azért nem kockáztatnék, ha nem muszáj.
2010. márc. 5. 14:08
 8/18 anonim ***** válasza:
48%

Semmiképpen!Az Én fiam 3,5 hós,de most sem nagyon engedem,h betegen jöjjenek hozzánk.Ki fogják bírni és ezt szerintem,meg lehet érteni minden családtagnak.

2 hetes baba meg főleg nagyon picike még!

2010. márc. 5. 14:09
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
nem, semmiképp. először gyorsan kúrálja ki magát és utánna jöhet akár minden nap :) - persze csak ha olyan viszonyban vagytok :)
2010. márc. 5. 14:12
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
NEM, de normális nagyszülőnek eszébe se jut betegen babalátogatóba menni. 2hetesen még nagyon pici, se maszkban se anélkül NE ENGEDD!!!!
2010. márc. 5. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!