Mi a 6 hónapos babátok étrendje? Nem eszik már a Kislányom tápszert, anyatej nem is volt!
pedig erősen kellene neki még a tápszer.
reggel és este, min. de. gyümölcs, délben főzelék, uzsi pl. tejpép. de ez is elég erős 1 6 hónaposnak.
Ha végképp semmilyet nem akar elfogadni, adj neki tejpépet, ami tápszer alapú, mivel neki még nagy szüksége van a tejalapú dolgokra egy éves koráig. Egyébként 5 hós kisfiam napi 3x kap tápszert (ezt akkor tejpéppel kellene megoldanod), egyszer gyümit (két étkezés között) és kétszer főzeléket (ebből egy húsos). Lehet, hogy egy páran megköveznek érte, de doki tanácsára tettem ezt, kezdettől tápszeres volt kisfiam.
Ha gondolod, írj privit, és leírom, mit hogyan vezettem be.
(B)
Szia! Nálunk is ugyanez a baj, már megőrülök. Ő még 3-szor enne tápszert, de minden ilyen evés kész cirkusz. Tisztában vagyok vele, h nekik még egy nap meg kellene inni a fél litert, de ez nálunk lehetetlen. Nagyon el vagyok keseredve. Szívja egy kicsit és ordít, én meg már szinte sírok. Pedig már ki is várok, h éhes legyen, ma reggel is úgy adtam neki oda, hogy már nyöszörgött. MI Ha-s tápit eszünk, itt javasolták, h váltsak sima 2-esre, annak talán jobb az íze. Tízóraira gyümit, ebédre főzit eszik, azzal semmi gond. Kisfiam most aludt el, ha felébred lesétálunk a védőnőhöz, kíváncsi vagyok, h mit fog mondani, ha gondolod megírom, h nekünk mit tanácsolt.
*Sz*
Most beszéltem a barátnőmmel, ő azt javasolta, h ízesített tápszert adjak a kisfiamnak. Mivel a gyümit imádja, valószínű azután nem kell neki a keserű tápszer. Vagy tejpépet javasolt, abban is van ízesített. Mindjárt megyünk a védőnénihez, megírom azt is, h ő mit mondott, ha gondolod ?!
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!