A kislányom az első hónapban anyatej mellé kiegészítésképp esténként kapott tápszert, ami HA-s volt, mert a kórházba azt írták fel. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
...az öcsém felnőttként allergiás lett néhány állatszőrre. Az anyukám allergiás a darázscsípésre és ennyi. Sehol a családba allergiás. Főleg nem ételre. Szóval a lányom 8 hónapos lesz, és lassan de biztosan fogy a tejem. Már mindent megpróbáltam hogy növeljem a mennyiséget, de állandóan ki kell pótolnom a fagyasztóból. A kérdésem az lenne, hogy muszáj szerintetek a HA-s tápszert adnom, ha már kell, vagy adjak simát? Ilyen esetben (ha mondjuk maradunk a Ha-snál) lehet adni neki akkor is 8 hónapos kortól sajtot, túrót, joghurtot? Előre is köszönöm a válaszokat :D2010. okt. 20. 12:57
1/4 anonim válasza:
Nem kell HA-sat, megpróbálhatod a simát. Ha pöttyösödne, akkor kell a HA-s. Viszont akkor tejterméket sem kaphat. A tejtermékek adása mellett nincs értelme HA-s tápszert adni.
2/4 anonim válasza:
10hós a lányom, születésétől pótolom tápszerrel az etetést, 3 hónapos koráig volt némi tejem.
nekem azt mondta a doktornő, hogy 1 éves koráig kapja a HA-s tápszert, attól függetlenül h nálunk sincs allergiás (tej) a családban. Ezért én 1 éves koráig adok neki HA- Startot, utánna jöhet a sima tápszer.
Néhány száz forinttal olcsóbb a sima, ennyit megér a doktornő szavahihetősége.
Miért szeretnél váltani?
3/4 anonim válasza:
utolsó vagyok. Már adok neki tejterméket, nekem azt mondta a doki és a védőnő és a dietetikus (kórházi) hogy lehet adni neki tejterméket 8 hós kortól, attól függetlenül h HA-s tápszert kap.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 20. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!