Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hány évesen lett anya?...

Ki hány évesen lett anya? Miért pont akkor munkaviszony megszerzése esetleg a lakás megszerzése után került rá akkor sor?

Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 22:32
1 2 3 4
 31/37 Wiky93 ***** válasza:

Mármint nem pont erlnnél a kédésnél gondolom, hanem az egész gyerekvállalós csoportban.

Nem primitíveskedem*

2015. júl. 9. 13:42
 32/37 anonim ***** válasza:

És most te megmutatod, milyen intelligens vagy.

Meg ügyes, meg 30 fölött már nem kellene szülni...stb.

2015. júl. 9. 13:48
 33/37 Wiky93 ***** válasza:

Ezt nem írta senki! Gondolj amit szeretnél.

Csak az én véleményem, hogy nem szeretnék idősen szülni :)

2015. júl. 9. 15:20
 34/37 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon sok mindenki 30 felett szül :) és most ők ne legyenek anyák legfeljebb sok helyen lesz egyke az a gyerek :)
2015. júl. 9. 15:27
 35/37 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Nem értem miért lettem lepontozva a kérdésre válaszoltam és szinte teljesen megegyezik az előttem lévőével csak 1 évvel fiatalabb vagyok. Nemár hogy ezért lepontoztok? Nem értem mi ezzel a gond. Az embernek már nincs kedve válaszolni mások kérdéseire, mert mindegy mit ír lepontozzák.

2015. júl. 10. 11:42
 36/37 Wiky93 ***** válasza:
Igen sajnos bármit bármilyen kérdésre vàlaszolunk (bárki) 70%-ban lepontoznak..
2015. júl. 10. 14:11
 37/37 anonim ***** válasza:

15-ös válaszoló vagyok,aki 14 éves kora óta dolgozik.

Igen,van aki még ilyenkor a gimit fejezi be,nekem ez nem adatott meg ebben a formában.Elváltak a szüleim,senkim nem maradt lényegében.Ahogy írtam is,16 éves koromtól voltam bejelentve,addig nem,de a sulit(könyveket) és az életemet(albérlet,igaz,hogy tanya,de akkor is,rezsi,buszbérlet,étel) finanszírozni kellett valamiből.

Elköltöztem otthonról,igen.Innentől önállóan éltem.Folytattam a sulit is,persze,de délután 2-re mentem dolgozni.Este 10-11ig.Hétvégén meg egész nap.16 évesen,amint lehetett,esti tagozaton folytattam a sulit,így könnyebb volt,mert csak 3 napot kellett menni suliba nem 5-öt.Érettségim,2 szakmám és nyelvvizsgám is van azóta.

Mielőtt valaki belekötne,nem kerestek a szüleim,mert megbeszéltük,hogy hagynak nekem egy kis időt,telefon meg már akkor is volt.

Kemény évek voltak,nem kívánom vissza és nem szívesen kezdeném elölről.

Hitelem volt az elején,ezt is írtam,albérletből másképp nem tudtam volna sajátba költözni.Ahogy azt is írtam,hogy nem egy kacsalábon forgó kastélyom van,hanem egy családi házam egy város külterületén; nem hinném,hogy ez annyira kirívó eset lenne. Persze a környezetemben nem sok huszonévesnek van saját háza,még hitelre sem nagyon,de azért a nagy átlag 18-20 éves koráig a szüleivel él és ugye azért ezt a kettőt nem lehet összehasonlítani.

Mivel én elég korán elkezdtem gyűjteni,mert így hozta az élet,24 évesen igazán alkalmas volt számomra a gyerekvállalás.

2015. júl. 13. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!