Ki hány évesen lett anya? Miért pont akkor munkaviszony megszerzése esetleg a lakás megszerzése után került rá akkor sor?
Persze ezért pontozz le, mert te nem értêl el ennyit ennyi idős korba. Gyerekes dolog számomra az irigység na meg a lepontozás!
Sokféleképp juthat/unk saját lakáshoz, autóhoz..pl. saját pénzből, vagy ha szülők vesznek, vagy öröklés, vagy csak egy jó ismerős van a családban.. De nézzél le minket huszonpáréveseket nyugodtan..
Képzeld a párom kb 2008 óta egyedül él, egyik szülő erre ..másik arra..magának kellett megoldania mindent, és elég eszes munkáról munkára hívtàk/hívják állandóan, mert olyan jó munkát végez és nem csak a saját szakmájàban, hanem abban is amit életében nem is csinált! Azóta gürizett sokat itthon, sokat külföldön..nyilván a pénzt nem szórtuk el.. Nem akarom magunkat meg senkit fênyesíteni, de jól êlünk elvagyunk, kistesö is nyugodtan jöhet majd, van KENYÉRRE pénz! ;) irigyek...
Amúgy meg létezik olyan autó is ami néhànyszázezer ft-ba kerül vagy csak êpp 50be és megy..nem kell itt milliókra gondolni :)
14-es vagyok.
Én belátom, hogy csak magamtól nem tartanék itt, gyereket se tudnék nevelni. De ez nem tudom miért számít itt bűnnek? Csak mert élek azzal a lehetőséggel, ami adatott nekem? Nekem például a lakásom az a lakás, amit a szüleim vettek, mikor összeházasodtak. 4 éves koromban vettek egy kertes nagy házat, ezt a lakást pedig a nevemre íratták, kiadták albérletnek és az ebből befolyó pénzt félre rakták nekem. Így lehet, hogy egyetem mellett saját lakásom volt. A férjem ideköltözött, 5 évvel idősebb nálam, ő már régebb óta dolgozott, így amíg én otthon voltam, ő el tudott tartani minket, amíg el nem kezdtem dolgozni. De ez miért is baj? Tudom, hogy nélkülük nem itt tartanék most, hálás is vagyok nekik nagyon, de ezért lenézni engem?
Én nem értem ezt. Én voltam, aki írta, hogy a sok huszonévesnek, hogy lehet háza, autója stb. Tök normális hangnemben írtam, és nem is olvastam a többi kommentet csak ma, úgyhogy lepontozni sem tudtam. Különösen Wicky93 szívta mellre, hogy irigy vagyok meg ilyesmi. Szó sincs róla..., csak csodálkozom, mert amikor én a huszas éveim elején jártam, akkor senki ismerősömnek nem volt háza, autója, gyereke, megtakarítása. Aki bevallotta, hogy a szülők segítették és örökölt, na inkább az a korrekt. Engem sajnos nem tudtak és a páromat sem. Harmincasok vagyunk és mi most tartunk ott, hogy saját kertes ház, hiteles ugyan, és két öreg autónk van. Húszas éveink elején egyetemre és főiskolára jártunk. A szüleink az életbe minket nulla támogatással indítottak el, és nem azért, mert nem akartak, hanem, mert nem tudtak miből...
Azt is írtam, hogy tök jó, hogy ennyi sikeres huszonéves van s nem savanyú a szőlő. Nem értem, hogy wick93 miért vette úgy, hogy belekötök még abba is, hogy elír néhány szót. Na, mindegy, lehet csak rossz napja volt szegények!
Ja, és lehet nekem vannak különleges ismerőseim, de összesen két barátnőmnek van gyereke, velem egykorúak, az egyiknek egy, másiknak három. A többi szingli és negyvenfelé közeleg. Lakásuk állásuk ugyan van, de az sem a huszas évek elejéről, hanem harminc közepe. Szóval sajnos én ezt láttam gyakorinak és nem azt, hogy házasodnak huszonegynéhány évesen és szülnek saját házba...
Általánosságban írtam.. Vegyük így. Itt sajnos mindenki kritizál, ieigykedik a másikra..
Em lrimitívkedem, nem húzom fel magam, ez csak az internet nem érdekel egy vadidegen véleménye csak, hogy tisztában legyen a dolgokkal leírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!