Ki hány évesen lett anya? Miért pont akkor munkaviszony megszerzése esetleg a lakás megszerzése után került rá akkor sor?
24 évesen született a fiunk,a Párom ekkor 27 volt és 4 éve éltünk együtt,mikor megszületett.Ekkorra jött össze minden,kivétel a házasság-de majd nemsokára,ahogy a fiunk nagyobb lesz egy kicsit.
Saját házam volt ekkor már és mindkettőnknek saját autója( ezeket együttélés előtt vettük még)nekem volt még hitelem 18 és 20 éves korom között egy másik házra,de azt el kellett adni,a hitelt kifizettem,mire ebbe a házba költöztünk.
Hát,munkám akkor már 10 éve volt (nem elírás,tényleg 14 éves korom óta dolgozom főállásban,de bejelentve a törvények miatt "csak" 16 éves korom óta voltam.)
Jelenleg is ugyanitt lakunk,nem tervezünk költözni (kisváros külterületén élünk)
En nem ertem, hogy lehet, hogy itt a valaszolok 80%anak a 20 as evei elejen sajat haza es autoja van... ne mondja senki, hogy ezt a 20-as evek elejere, kozepere el lehet erni kemeny munkaval...
14 eves kortol hogy lehet foallasban dolgozni? Akkor en meg az altalanost fejeztem be es mentem gimibe.
amugy felre ertes ne essek, nem savanyu a szolo. Tok jo, hogy ennyi huszonevesnek van sajat haza, lakasa, autoja es jo meloja.
3-as vagyok
Sokféleképpen juthat az ember lakáshoz, pl. öröklés, szülői segítség vagy hitel, nem beszélve arról, hogy gyerekvállaláskor jó esetben van már egy párja is az embernek, ahonnan ugyancsak érkezhet támogatás.
Én sosem titkoltam a környezetemben, hogy apám vette nekem a lakást, de attól még az enyém (és nem is ez volt a kérdés). Kocsit is úgy vásároltam, hogy a vételár egy részét kifizette apám, majd neki törlesztettem az utolsó forintig. Ha ezek nem lettek volna, valószínűleg kicsit későbbre tolódik a baba, illetve a fizetésemből többet raktam volna félre lakásra és kevesebbet költöttem utazásra és hobbira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!