Ti ha már gondolatban szeretnétek babát de még lakás miatt nem lehet ti mivel terelitek el a gondolataitokat?
Így voltunk vele. Aztán rájöttem, nem stresszeljük magunkat ezzel. Májusban nekiálltunk a babaprojektnek, mert ha rögtön meg is fogant volna, ami nem így történt, akkor is, mire megszületik, átköltözhetnénk saját lakásba az albérletből.
Nekem rossz volt vágyódni, és azon idegeskedni, mi van, ha akkor meg nem jön hamar, még majd csak tolódik, tolódik. Áprilisban elmúltam 26, a férjem most 31, mire várjunk? Tartalék az van, lesz is, havi 100-at rendszerint félre tudunk tenni.
*kétévente
Abba is érdemes belegondolni, h ha pl. közli egy nap a tulaj, h gyorsan költözni kell, van-e hová mennie a terhes, kisgyerekes nőnek. Nagyon kellemetlen lenne az utolsó terhességi heteket vagy épp az első kisbabás heteket barátoknál, szülőknél a kisszobában csövezve, nyomorogva tölteni, csak mert időbe telik, míg egy kisgyerekes pár albérletet talál.
Jó, tudom, van olyan, hogy albérleti szerződés, csak én pl. olyat még nem láttam, aki rendes szerződést írt volna közjegyző előtt, nemcsak egy fecnit két tanúval. Ill. volt olyan, csak az nálunk eleve kiesett, mert nem tudtuk volna kifizetni az árát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!