Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ha már gondolatban szeretné...

Ti ha már gondolatban szeretnétek babát de még lakás miatt nem lehet ti mivel terelitek el a gondolataitokat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 16:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos igy van saját lakás kell jó itt kb 6 - 8 évig maradhatnánk de én addigra már saját lakást akarok meg gyereket
2015. jún. 28. 19:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Sokan azért nem mernek albiba gyereket vállalni, mert -azokon túl persze, amit egy válaszadó leírt- elrettentő példának sok olyan család van, akik aztán onnan lépni sem tudnak. Elvégre ha gyerek nélkül nem bírtak elég önerőt összeszedni saját lakáshoz/házhoz, úgy majd hogy? Persze vannak, akik képesek rá, de a többség nem igazán.
2015. jún. 28. 19:23
 13/18 anonim ***** válasza:

" Elvégre ha gyerek nélkül

nem bírtak elég önerőt összeszedni

saját lakáshoz/házhoz, úgy majd

hogy?"

Ez meg milyen kerdes?? Telik az idő, igy egyre több pénz gyűlik össze. Ha közben jön a gyerek akkor sincs gond, legfeljebb gyerekkel együtt költözünk saját lakásba.

2015. júl. 8. 06:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha valóban szeretnél babát akkor nem a lakáson agyalnál. Ez csak kifogás.
2015. júl. 8. 07:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Tényleg kedves utolsó akármennyire is rossz én is belátom hogy egy saját lakás bizony kell és nem akarom becsapni a férjem hogy kilyukasztgatom a gumit mondjuk hogy hé apa terhes vagyok, mert az előző csaja ezt tette csak ő nem szedte a gyógyszert .
2015. júl. 8. 10:41
 16/18 anonim ***** válasza:
aha szoval nem a lakas a gond hanem a parod nem akar...
2015. júl. 8. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ez meg milyen kerdes?? Telik az idő, igy egyre több pénz gyűlik össze. Ha közben jön a gyerek akkor sincs gond, legfeljebb gyerekkel együtt költözünk saját lakásba."

Hát épp azt írom, a többségnél nem gyűlik semmi, felélik, amit keresnek. Ha előtte nem volt mit félrerakni, utána főleg nem lesz. Egyetlen reményük, hogy majd örökölnek annyit, hogy azzal és állami támogatással valahogy vegyenek sajátot.

2015. júl. 10. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:

" Hát épp azt írom, a többségnél nem

gyűlik semmi, felélik, amit keresnek.

Ha előtte nem volt mit félrerakni,

utána főleg nem lesz. "

Ja igy igaz. De én magambol indultam ki. Jelenleg albiban vagyunk és gyűjtögetünk. De lakast még nem tudnánk venni(legfeljebb videken), ahhoz kell pár év vagy hitel. Baba viszont ezzel parhuzamosan is jöhet, legfeljebb picit kevesebbet rakunk félre, de mindenképp gyűlik.

35-40 évesen költözhetek jobb-szebb-sajat lakasba/házba a fiatal gyerekemmel de 40 évesen szülni az nem túl egészséges.

2015. júl. 10. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!