Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan legyünk sűrűbben...

Hogyan legyünk sűrűbben együtt a férjemmel 2 gyerkőc mellett, kis lakásban? Csak olyanok válaszát várom, akik szintén 2 gyerekkel 1,5 szobás lakásban élnek.

Figyelt kérdés

A kérdés lényegében az, hogy Ti hogyan, hol és mikor oldjátok meg a szexet, és ki hol alszik ekkora lakásban?

Nálunk így alakul sajnos: tök kicsi hálóban a hatalmas franciaágy, mellette baba kiságya és az ovis fiam ágya. A nappalink nappaliként funkcionál, tehát: ülőgarnitúra, játszósarok némi mozgástérrel a gyerekeknek.

Alvásrend: Én a hálóban a franciaágyon a 6 hónapos babával (mert elcsesztem vagy sem, most nem ez a lényeg, hanem hogy megoldást találjak a problémára :( ), férjem és a fiam pedig a nappaliban matracon. A cél: hogy mindenki a saját ágyában aludjon, vagyis én+férjem franciaágyon, baba kiságyban, fiam a sajátjában. Csakhogy: babát ezidáig nem tudtam átszoktatni a kiságyba (cumi nem kell neki, cicin alszik el, azonnal felkel és bőgni kezd ha átteszem, erre pedig felkel a fiam akinek másnap ovi van és a férjem akinek munka). Fiam 4 éves, világ életében egy szobában aludt velünk, de a saját ágyában. Őt nem szívesen raknám külön szobába, így is féltékeny a kis tesóra és újabban fél egyedül a sötétben. Nekünk pedig a férjemmel nagyon hiányzik az együtt alvás ééééés hát a szex. Mert hogy az se sűrűn jön össze.

Még egyszer hangsúlyozom, olyanok tanácsát kérem, akik szintén így élnek vagy hasonlóan, illetve akik nem leugatják a fejem, hanem segítenek jó tanáccsal! :)

2015. ápr. 19. 14:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Mi sokáig két szobában éltünk három gyerekkel. A gyerekek aludtak a nagyobbik szobában, az volt a játszószoba meg a nappali is. Mi meg a másikban. De leírásodból úgy tűnik, ez nálatok - legalábbis egyelőre - nem megoldható. A hálótokban van egy ágy a fiadnak is? Mert akkor csinálhatjátok esetleg azt, hogy mind egy szobában alusztok, a baba köztetek, fiad a saját ágyában. Mikor a gyerekek elaludtak, szülők átmehetnek a nappaliba.
2015. ápr. 19. 15:15
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! Jó tudni, hogy más is van így! :)

A nappali beáldozásán gondolkodom, csak az a baj, ha áthozzuk a bazi nagy francia ágyat, kb. lépni sem lehet ebben a szobában.

Amit írtál, nem teljesen értem. Tehát hogy altassuk el őket a hálóban egyszerre? Nagy a saját ágyában, kicsi közöttünk a franciaágyon. Utána átjövünk nappaliba a férjemmel és? Mert hogy itt legfeljebb a fent említett matracokon tudnánk aludni. Ha valami, az nemnormális helyzet lenne, hogy baba a 180x200-as ágyon, mi meg a földön matracokon...:D

A legjobb persze egy szobában lenne, de a kicsit nem tudom "kirobbantani a nagyágyból. Ott áll üresen a rácsoságy és foglalja az amúgy is kevés helyet. Először is őt kéne átszoktatnom a sajátjába, de HOOOGYAAAN??? :´(

2015. ápr. 19. 15:32
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha őt át akarod szoktatni, akkor szerintem az a legegyszerűbb módja, hogy oda rakod le aludni. Persze, először majd felébred rá, visszaaltatod, megint lerakod, megint felébred, stb. Első nap sokáig tart, második nap kevésbé, a legtöbb baba néhány nap alatt megszokja. Ráadásul hosszú távon az a célravezetőbb, ha akkor rakod le, mikor még nem alszik nagyon mélyen, nekem az a tapasztalatom, hogy akkor megtanul éjjel is jobban aludni, félálomból vissza tud egyedül aludni.
2015. ápr. 19. 15:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A nappali matracot meg nem az alvásra írtam, hanem a szexre - amíg nem oldódik meg a helyzet.
2015. ápr. 19. 15:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

kivimész a nappaliba a matracra ha szexelni akarsz

a kicsit pedig berakod a kiságyba aludni, a fiad a sajátjába és ti is a sajátban

de mondjuk ha nagyon akarsz egy széken is lehet szexelni :)

2015. ápr. 19. 16:57
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

lakás átrendezése

kisszoba gyerekszoba

nagyszoba nappali és nektek éjjel háló - kinyitható kanapé ....

a gyerekeket a helyére kell tenni és ott altatni !

ki kell bírni azt a időszakot amíg megszokják ...

máshogy nem fog menni sem a szex sem az együtt alvás

2015. ápr. 19. 17:05
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
MI annak idején ebédidőben rohantunk haza egy numerára. :))
2015. ápr. 19. 18:17
 8/19 anonim ***** válasza:
Amikor a gyerekek alszanak. Akár délutáni, akár esti alvást illetően. És akár a fürdőszobában.:)
2015. ápr. 19. 18:27
 9/19 anonim ***** válasza:
44%
nem értem... hogy ha a nagy mindig is a saját ágyában aludt, ami a hálóban van akkor miért alszik a férjed a nappaliban matracon a naggyal? a kicsi is a hálóban van, elméletileg a nagy is, akkor nagyon egyszerű, ha elaludtak, kisurrantok... ;) mi így oldottuk meg mikor 1,5 szobás lakásban laktunk
2015. ápr. 19. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem jó a rendszeretek szerintem.Mi is laktunk 2 gyerekkel 1,5 szobásban.

Én is úgy csinálnám ahogy előttem írták,lakás átrendezése,franciaágy helyett kinyitható kanapé( egy ilyen kicsi lakásban 2 gyerekkel nincs helye egy bazi nagy ágynak).A kicsi szoba gyerekszoba,a nagy pedig a tietek.Míg a kisebbik gyerek szopik,addig veletek lenne a nagyobbik szobában.

Muszáj leszel valahogy változtatni,mert te is érzed hogy így nem jó.Én biztos nem nyomorognék a fél szobában.

Ha a nagyobbik fél a sötétben,vehetsz neki jópofa éjjeli fényt.

Szex:igen,akár a fürdőszobában is,mi is így csináltuk.😀 A lopott pillanatok a legizgibbek!

2015. ápr. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!