Hogyan legyünk sűrűbben együtt a férjemmel 2 gyerkőc mellett, kis lakásban? Csak olyanok válaszát várom, akik szintén 2 gyerekkel 1,5 szobás lakásban élnek.
A kérdés lényegében az, hogy Ti hogyan, hol és mikor oldjátok meg a szexet, és ki hol alszik ekkora lakásban?
Nálunk így alakul sajnos: tök kicsi hálóban a hatalmas franciaágy, mellette baba kiságya és az ovis fiam ágya. A nappalink nappaliként funkcionál, tehát: ülőgarnitúra, játszósarok némi mozgástérrel a gyerekeknek.
Alvásrend: Én a hálóban a franciaágyon a 6 hónapos babával (mert elcsesztem vagy sem, most nem ez a lényeg, hanem hogy megoldást találjak a problémára :( ), férjem és a fiam pedig a nappaliban matracon. A cél: hogy mindenki a saját ágyában aludjon, vagyis én+férjem franciaágyon, baba kiságyban, fiam a sajátjában. Csakhogy: babát ezidáig nem tudtam átszoktatni a kiságyba (cumi nem kell neki, cicin alszik el, azonnal felkel és bőgni kezd ha átteszem, erre pedig felkel a fiam akinek másnap ovi van és a férjem akinek munka). Fiam 4 éves, világ életében egy szobában aludt velünk, de a saját ágyában. Őt nem szívesen raknám külön szobába, így is féltékeny a kis tesóra és újabban fél egyedül a sötétben. Nekünk pedig a férjemmel nagyon hiányzik az együtt alvás ééééés hát a szex. Mert hogy az se sűrűn jön össze.
Még egyszer hangsúlyozom, olyanok tanácsát kérem, akik szintén így élnek vagy hasonlóan, illetve akik nem leugatják a fejem, hanem segítenek jó tanáccsal! :)
A féltékenység teljesen természetes állapot és nem attól fog oldódni, hogy apa kint alszik a gyerekkel!
Nem arról van szó, hogy ki hol ront el valamit, hanem arról, hogy a valódi (!) motivációja mi ennek. Sokan laknak ekkora lakásban, sőt kisebben is. Nálatok a baj az, hogy a gyerek irányít, ráadásul mind a kettő.
Minden változás átmeneti rossz érzéssel jár, de azt kell nézni, hogy hosszútávon mennyi hasznot hoz. És igaza van annak, aki azt írja, hogy a gyermekek sokkal rugalmasabbak, mint a felnőttek.
Nos kaptál sok választ és ötletet. Mit tervezel tenni, változtatni?
10-es vagyok.Én megértelek hogy a nagy különment apával.Mi is így csináltuk.Átmenetileg.Amíg a kicsi szopik,nem fogod külön tenni.
De gondolom a nagy házban majd nem akartok egy szobában nyomorogni.
Nekem mikor 2 gyerek volt,a kisebbik volt 2 éves mikor nagyobb lakásba költöztünk.Azonnal külön szobába tettem a kicsit,pedig addig velünk aludt.Megszokta.
Most van 2 kicsi fiam,nekem is eddig a nagy külön aludt apával.Most értünk meg arra mikor a kicsi 14 hós lett hog összetegyem a fiukat.Egyenlőre mentem én is,mert mind a 2 gyerek ébred még éjjel.
Szóval nektek is változtatni kell.Nem jó ez így senkinek.
Első lépésben azt fogjuk kitalálni, hogy a kiságyat a franciaággyal összetoljuk..
Illetve ma a férjemmel eljutottunk az ágyig. Kettesben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!