Miért nem akar a kisfiam babykompban lenni? Többi lent..
Ha nem akarod, hogy mindenhol legyen a gyerek, akkor tedd járókába - ott legalább tud mozogni meg játszani, vagy esetleg a gyerekszoba ajtajára tegyél ajtórácsot, akkor nem tud a lábad alá kerülni.
A bébikomp csak kínzószköz, a tetejében nagyo egészségtelen, söt akár életveszélyes is lehet, ha a kerék megakad valamiben és összetöri magát emiatt.
Ösztönösen ráérzett, hogy nincs rá szüksége!
:)
1. Tényleg nem egészséges a komp.
2. Nem is érzi magát jól benne, akkor miért erőltetnéd?
3. A gyerekek nem egyformák. Egyik 10 hónaposan már jár, a másik meg 1.5 évesen kezd csak el, mint például az én fiam is. Minden mozgásformát rendre időre csinált, a járás valahogy nem tetszett neki annyira. 15 hónaposan indult el. Mondjuk még ebben is időben volt, de a kortársai többsége akkor már profin járt. Lehet, hogy a te fiad sem fog elkezdeni járni, csak mondjuk 1.5 évesen, mert neki úgy a jó. A fiúkra amúgy is szokták mondani,hogy lustábbak ilyen téren.
A komp nagyon egészségtelen.
Nem hurroglak le, megértem, hogy jó lenne ha néha el lenne magában kicsit.
Valami kis elkerített rész nem megoldható neki?
Az én lányom egy éves. 7 hónapos korába vettem neki a kompot,hogy majd biztos élvezni fogja. Hát nem így történt. Nem tudja elviselni ha be van téve valamibe amiben nem tud szabadon mozogni. Egyszer-kétszer még megpróbáltam bele tenni,akkor is sírt úgyhogy porfogóként funkcionál.
Már szépen áll és megy magától.
Ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!