1 éves körüli babák anyukáit kérdezem, a ti babátok szokott hisztizni?
1.)biztonságba helyezem, mert az enyém dobálja is magát
2.)igyekszem elterelni a figyelmét. Ha nem sikerült, akkor hisztizik tovább, így járt.
Kinevetem...
És általában abbahagyja.
Most 10 hónapos. Nem tudom, később hogy fogom kezelni, de most még imádom azt is, amikor hisztizik.
#2-es vagyok.
Az alvásról meg annyit, hogy eddig napközben ölben elaludt szépen, aztán leraktam a kiságyába.
Na, most ha álmos, és altatni akarom, mostanában elkezd rugdosni, és nem alszik el. Ilyenkor lerakom a szőnyegre, és pillanatok alatt elalszik, és innen rakom a kiságyába.
Állandóan változnak a szokásaik, és úgy gondolom, nem szabad semmit sem erőltetni. Hagyni kell, hogy minden szépen a maga medrében folydogáljon.
felénk majd' 1,5 évesen jelentkezik csak hasonló.
ha nem engedem a konyhába kukázni, sír az ajtó előtt, vagy ha kizárom a Wc-ből, hogy ne úsztassa benne a játékait, szintén sír :)ill nem mehetek ki a szobából sem, csak vele :)
én valahogy nyugodt tudok maradni, szinte mosolyogva magyarázom, hogy a kuka bacis, a wc ben a kakamanó lakik, és kérek engedélyt kimenni a szobából :) csak ritkán az utolsó esetben nem nyugszik meg, de az általános, hogy sikerül játékkal lekötni és csinálhatom a dolgom
leginkább a vendégeknek szokta magát játszani, hogy nem lehet letenni, nem alszik el, mert még itt vannak és olyan jó.
ha nagyon nyügi, néha hagyom, hogy a nagyágyban aludjon, oda fekszek mellé, kéthetente ha előfordul.
Nem igazán tudja még kezelni az indulatait.
A kevés, de jól átlátható szabályrendszer segített sokat. Van 4-5 dolog, ami tilos (konnektor, a lakás bizonyos pontja, néhány tárgy), minden mást szabad. A tiltásokat elfogadta néhány nap alatt és nyugodt beszéddel az egyéb hisztiket is le lehet törni.
A kinevetéssel óvatosan, mert pár hónap és már érzékelheti számára kellemetlen dolognak.
A 6.28-as válasza elég durva.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!