Egy 1 éves baba már szokott hisztizni?
Kislányom nemrég lett 1 éves. Eddig nagyon jó baba volt, de mostanában nagyon sokat nyafog. Ha jól tudom 1 éves kor körül jelentkezik a szeparációs szorongás is, amikor nagyon anyásak lesznek a babák. Lehet, sőt biztos hogy a fogát is érzi, de mostanában egész nap csak ölben lenne. Ilyenkor fel is szoktam venni ha nem tudom játékkal elterelni a figyelmét, de van hogy már akkor is elkezd sírni, ha ölben tartom, és le merészelek ülni vele. Nem tudom hogy ezeket a helyzeteket hogyan kezeljem. Hogy vegyem fel és ne sirassam, csináljam úgy ahogy neki éppen jó, azért mert még nagyon pici, és megnyugtatásra van szüksége. Vagy, hacsak lehet ne engedjek neki, mert ez csak hiszti, és ezzel csak jól elkapatom? Hogyan csináljam?
Nagyon köszönöm a véleményeket.
Nálunk 1 évesen még bőven volt szeparációs szorongás.
Most 16 hós, na most már van hiszti is, ez rosszabb. Ez tényleg a levágom a földhöz magam, hozzádvágok valamit, kiabálok, sikítok, ha nem úgy történhet, ahogy kigondoltam fajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!