Egy lassan 11 hós baba tud hisztizni? Ha igen, ti hogy szoktatok reagálni rá? Mit tesztek, hogy többé ne forduljon elő?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 15:59
1/5 anonim válasza:
Már egy 7 hónapos is tud. Ha hisztizik, nem kell vele törődni. Csinálj úgy, mintha ott sem lennél és nem hallanád a hisztijét.
2/5 anonim válasza:
Ó a lanyom 11 hósan mar a földre leverte magát :D simán . A most másfél eves lanyom rettentően hisztis , ha mar egy apróságot nem kap meg ... Ilyenkor padlót fog es veri magát . Én meg szépen ott hagyom, es nyugodt hangon elmondom neki hogy majd ha befejezte a hisztit akkor felveszem megnyugtatom vagy valami ilyesmi. A másik az higy elterelem a figyelmet mással fel parc alatt vége :)
3/5 anonim válasza:
Persze h tid hisztizni. Pár nap múlva lesz egy éves a kislányunk és már pár hónapja hisztizik ám, földhöz vágja magát, feszíti. Én ilyenkor nem foglalkozom vele, ott hagyom és abba is marad.
4/5 anonim válasza:
A kilenc hónapos kislányom, ha nem adok neki valamit oda, ami kell neki, vagy nem veszem ölbe, amikor akarja akkor leveri magát a földre és a lábaival rugdossa. Szóval tud hisztizni. Nem hiszem, hogy ebben a korban lehet mit tenni. Én is elmagyarázom neki, hogy miért nem szabad az adott dolgot megfogdosni, de ilyenkor még nem értik meg.
5/5 anonim válasza:
Bizony, hogy tud. Az én kislányom is 11 hónapos, és egy ideje már ő is hisztizik. Ha valamit akar, és nem lehet, vagy nem azonnal kapja meg, elkezd "sírni", és feszíti magát hátra. Én ilyenkor le szoktam fektetni a földre, és ott hagyom. Ezen annyira meglepődik (egyenlőre) hogy folytatja tovább a játékot, vagy amit épp csinált, a hisztit pedig elvágták. Remélem ez még egy darabig hatásos hiszti ellenszer lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!