Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem engedi a babám hogy...

Miért nem engedi a babám hogy megvigasztaljam? Mindig máshoz megy vigaszért.

Figyelt kérdés
Egész nap együtt vagyunk, sokat játszunk, sokat nevetünk együtt. Anyu itt lakik velünk, és ha van valami baja a babámnak pl elesik akkor engem eltol magától és anyuhoz vagy az apjához megy vigaszért. Esti elalvásnál is az apjával nyugszik meg. Van erre valamilyen magyarázat?
2010. márc. 2. 19:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A babám 1 éves.
2010. márc. 2. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Amikor nincs ott anyukád vagy a férjed akkor gondolom te is jó vagy neki. Amúgy szerintem ez sok családban előfordul, nálunk is nagyon apapárti a kisfiam és mi nem lakunk együtt nagyiékkal, de mikor anyukám megjelenik a láthatáron akkor én is el vagyok felejtve. Újabban már nagyapa is elég, akkor is mehetek végezni a dolgomat
2010. márc. 2. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:

folytatom..közben megébredt a fiacskám, be kellett nézzek mi a baj... szóvalez azt jelenti, hogy ők is fontosak neki. Te mivel a legtöbbet vagy vele, tudja, hogy mindig ott vagy és valószínű már nem is vagy annyira "érdekes" mint apa, vagy mama akik hol eltűnnek,aztán megjelennek. Én is megtanultam kezelni ezt a dolgot, elfogadtam és jólesik, hogy tudom bármikor hagyhatom apára, vagy nagyiékra mert ők is meg tudják v1gasztalni. Szerintem ez szuper dolog és örülj neki. Attól még te is olyan fontos vagy neki és téged is pont úgy szeret, ha nem mégjobban.

Más anyukák azért panaszkodnak, hogy milyen "anyás" a gyerek, hogy semmire nincs idejük és a férjük sem elég jó a gyereknek. Szerintem mi szerencsésebb helyzetben vagyunk és ennek én nagyon örülök.

2010. márc. 2. 20:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen , nagyon kedves vagy , hogy ezt írtad.

( csak hiányzik , hogy a kislányom hozzám is bújjon...)

2010. márc. 2. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! én is hasonló problémával küzdök. Mi anyósommal lakunk egy épületben, és ha őt vagy az apját meglátja a babám, én már egyáltalán nem érdeklem. Az a legfájóbb, amikor a karomból kikéreckedik hozzájuk. Ha apa itthon van, én le vagyok sz...va szó szerint. Én végső elkeseredésemben írtam a neten egy gyerekpszichológusnak, aki azt írta vissza, hogy nem kell aggódni, azért van ez, mert ők neki az extrák, én vagyok vele egész nap, ők kevesebbet, ezért érdeklődik jobban. Az az igazság, hogy megnyugtatott némileg, de olyan rossz ezt nap mint nap látni, olyan mintha engem nem szeretne a babám :((
2010. márc. 2. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy az én kisfiam 8 hónapos.
2010. márc. 2. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Megint én. Még annyit, hogy ha van kedved írhatsz privit is, akár a későbbiekben is, hogy változott -e valami.
2010. márc. 2. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
A lányom sem volt kifejezetten bújos 1 éves korában.Most bepótolja 16 hónapos.Jól elvan egyedül,de ha történik valami v. nyűgös,álmos akkor jön és bújik,szedi szét a kezem és furakodik:-)
2010. márc. 2. 23:40
 9/11 anonim ***** válasza:
a kisfiam 3 hónapos,de mikor apa itthon van,akkor szinte csak nála nyugszik meg.olyan édes,ahogy kapaszkodik belé.de mikor ketten vagyunk,akkor belém is.
2010. márc. 3. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
hát örülj neki,azt mondom. az enyémnek, ha igazán baja van, csak én vagyok jó, altatni is csak én tudom. a nagyanyja meg egyáltalán nem érdekli, sőt....bár elég rtikán találkoznak, mert messze lakunk egymástól. 14 hós kislány.
2010. márc. 3. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!