Mire kell beruháznom bölcsi kezdésre?
Mit kell bevinni a gyereknek. Váltóruha, tisztálkodó eszközök stb... Miből mennyit? Leírnátok tételesen hogy ti hogy csináltátok? Ágyneműhuzat kell? Semmivel nem vagyok tisztában.
Mire figyeljek beszoktatás előtt, alatt? Egy hónap elég a beszoktatásra?
Szia!
Nálunk törölköző,váltóruha,szandi kellett.
Plusz még a szokásos tisztálkodási dolgok:
popsitörlő,pelus(ha még kell,vagy popsitörlő helyett wc-papír,ha már szobatiszta,kukazsák,folyékony szappan,szalvéta,zsepi.
A mi bölcinkbe kérnek még az első napokban írószereket,de ez nem a gyerkőcnek,hanem a bölcsi támogatására kell(ceruzák,karton papír,ragasztó,festék)
De mindent elmondanak majd beiratkozáskor,
ahány bölcsi,annyiféle elvárások:)
Ez tényleg bölcsi válogatja. nekünk csak papírzsepit, szalvétát, és folyékony szappant kell vinni.
Ha pelusos akkor pelus, popsikrém, és popsitörlőt.
HA nem pelusos akkor wc papírt.
meg váltó ruha. váltó cipő.
Nekünk semmi mást nem kell vinni.
Nekem minden nap másik ruhát kell ráadnom, mivel valamiért mindig koszos. Nekünk szandink van bentre, mert az szellőzik a lába. kinti kabátot érdemes ráadni. harisnyát én nem adok rá, mert nagyon meleg van.
Melegítőnadrág, rövid ujjú bady és vékony anyagú hosszú ujjú poló van rajta. na meg zokni, meg a szandi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!