Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4kgos picire mennyi newborn...

4kgos picire mennyi newborn pelust érdemes venni kezdésre? Hamar kinövi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
4 kilós baba jó nagy, neki már 2-es pelust vennék! :) newborn-ból max egy csomaggal.
2010. máj. 15. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha 4 kilós, akkor nem érdemes a legkisebb (new born) pelust megvenni, inkább vegyél egyel nagyobb méretet! Nem csak, mert kinövi (gyorsan fogy az első napokban), inkább azért, mert ekkora babára már elég passzosak lennének..
2010. máj. 15. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, inkább kettest vegyél,az kényelmes lesz neki.
2010. máj. 15. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babámat is 4kg-osnak becsülték, aztán 312Og-os lett. Még szerencse, h. vettem newborn pelust is. Szóval, én a helyedben vennék 1 csomival az első napokra, hiszen ha tényleg 4kg-os lesz a bébi, akkor is jó rá, ha viszont neked is elnézték, nem lesz gond. Abban úgyis csak 26db szokott lenni egy csomiban, az meg hamar elfogy. És nálunk nem adtak a kórházban sem pelenkát, még szerencse, h newbornt vittem be. Sok sikert!
2010. máj. 15. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Minket nagynak saccoltakés 3950- nel született!Én a kórházba azért 1-est vittem!Jó is volt,mert nekünk hosszú (61)babánk lett,úgyhogy nem volt duci,de otthonra már 2-est vettünk!Amit a kórházba viszel az elég,mert Apa majd vesz olyat amilyet gondoltok,mire hazamentek!

2010. máj. 15. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagynak ígérték, az is lett (4500 g). 1 db 2-5 kilós pelenkát vettem, az bőven elég volt, utána inkább a 3-6 kilósat használtuk. Szerintem vegyél egy ilyet, egy olyat, aztán meglátod.
2010. máj. 15. 15:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

veszek egy newbornt,és azt hiszem előre egy 2es méretet is.

Köszi!

2010. máj. 15. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
én kaptam egy newborn, azt vittem a kórházba, és vettem egy 2-es méretet. 3710g-mal/57cm-rel született a fiam, mikor elfogyott a newborn, elkezdtem használni a 2-es méretűt. akkor nagynak tűnt, így mi még egy csomag newborn-t el tudtunk használni, de az utolsó pár darab már necces volt!
2010. máj. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!