4kgos picire mennyi newborn pelust érdemes venni kezdésre? Hamar kinövi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:25
1/8 anonim válasza:
4 kilós baba jó nagy, neki már 2-es pelust vennék! :) newborn-ból max egy csomaggal.
2/8 anonim válasza:
Ha 4 kilós, akkor nem érdemes a legkisebb (new born) pelust megvenni, inkább vegyél egyel nagyobb méretet! Nem csak, mert kinövi (gyorsan fogy az első napokban), inkább azért, mert ekkora babára már elég passzosak lennének..
3/8 anonim válasza:
Szia, inkább kettest vegyél,az kényelmes lesz neki.
4/8 anonim válasza:
Az én babámat is 4kg-osnak becsülték, aztán 312Og-os lett. Még szerencse, h. vettem newborn pelust is. Szóval, én a helyedben vennék 1 csomival az első napokra, hiszen ha tényleg 4kg-os lesz a bébi, akkor is jó rá, ha viszont neked is elnézték, nem lesz gond. Abban úgyis csak 26db szokott lenni egy csomiban, az meg hamar elfogy. És nálunk nem adtak a kórházban sem pelenkát, még szerencse, h newbornt vittem be. Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Szia!
Minket nagynak saccoltakés 3950- nel született!Én a kórházba azért 1-est vittem!Jó is volt,mert nekünk hosszú (61)babánk lett,úgyhogy nem volt duci,de otthonra már 2-est vettünk!Amit a kórházba viszel az elég,mert Apa majd vesz olyat amilyet gondoltok,mire hazamentek!
6/8 anonim válasza:
Nagynak ígérték, az is lett (4500 g). 1 db 2-5 kilós pelenkát vettem, az bőven elég volt, utána inkább a 3-6 kilósat használtuk. Szerintem vegyél egy ilyet, egy olyat, aztán meglátod.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
veszek egy newbornt,és azt hiszem előre egy 2es méretet is.
Köszi!
2010. máj. 15. 15:55
8/8 anonim válasza:
én kaptam egy newborn, azt vittem a kórházba, és vettem egy 2-es méretet. 3710g-mal/57cm-rel született a fiam, mikor elfogyott a newborn, elkezdtem használni a 2-es méretűt. akkor nagynak tűnt, így mi még egy csomag newborn-t el tudtunk használni, de az utolsó pár darab már necces volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!