Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes váltani 10 hónapos...

Érdemes váltani 10 hónapos korban a 2-es tápszerről a 3-asra, vagy nem kell?

Figyelt kérdés
tápszer
2011. nov. 25. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezt a gyerekorvossal beszéld meg. Mi 1 éves korban váltottunk 2-esről 3-asra az orvos javaslatára.

2011. nov. 25. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül szükséges, bár az tény, hogy a 3-asnak már másabb az összetétele.

Igaz drágább is, de ideális esetben egy 10 hós baba már nem kizárólag tápszert eszik, esetleg 1-2 alkalommal naponta.

12 hós kortól meg már úgyis mehet a tej, vagy a tejital.

Mi váltottunk 9 hós korában de csak azért, mert én leárazott vagy féláras tápszert szoktam venni a lányomnak és éppen volt akcióban akkor.Szerencsére neki mindegy, hogy milyet eszik, egyiktől sem volt baja, így én a kor szerinti besorolást néztem.

Majdnem 11 hós kiscsaj anyuja

2011. nov. 25. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem maradt még 2 doboz HA2 optima tápszer és 3 doboz vaníliás HA pép, ha esetleg érdekel valakit... Természetesen olcsóbban, mint mondjuk receptre...
2011. nov. 25. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól lakik a 2-es tápszerrel,akkor még nem kell váltani,észre fogod venni ha már nem elég neki a 2-es!
2011. nov. 25. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Most 10.5 hós a kisfiam, még a 2-est eszi, de most akciós a 2-es és a 3-as is, szeretnék venni vagy 9 dobozzal (2-őt fizet 3-at vihet akció van), és nem tudom, hogy mennyit vegyek a 2-esből. A védőnő szerint nem kell váltani, ha bevált a 2-es, de könyörgöm, akkor minek gyártanák a 3-ast? Szerintem nem véletlenül van kitalálva
2011. nov. 26. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem minden babának elég a 2-es!

Az enyémnek már 8,5 hósan nem volt elég,sinlac-al kellett kevernem 9 hós koráig!

2011. nov. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!