Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos lányomat hogyan...

14 hónapos lányomat hogyan tudnám leszoktatni a tápszerről, illetve mit adhatok helyette neki?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Adhatsz helyette babatejet (junior italt, ami gyakorlatilag szintén tápszer) vagy sima tejet. Egészen egyszerűen tápszer helyett ezt add neki. Remélhetőleg ízleni fog neki, és elfogadja elsőre.
2010. szept. 10. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért akarod leszoktatni? Kaphatja egészen 3 éves koráig vagy akár tovább is, nem árt neki.

Enyém is 14 hónapos és még mindig tápszert kap mert nem fogadja el a tehén tejet. A babatej is majdnem ugyan az mint a tápszer csak 2x annyiba kerül. Én vettem neki már próbaképp, de maradtunk a tápszernél mert olcsóbb és ugyanannyi iszik a babatejből is mint a tápszerből.

Ha a pénz miatt akarod leszoktatni róla akkor tehén tejet adj neki ha elfogadja mert az valamennyivel olcsóbb.

2010. szept. 10. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, másodiktól kérdezem, hogy Ti milyen tápszert használtok, ami fele annyiba kerül, mint a junior ital? Csak mert a boltban amit látok legolcsóbb tápszer is 1600 Ft körül van. De általában inkább 2000 Ft/ doboz, és a junior italok ugyanennyik. Még grammra és adagolásra is.

Vagy nektek felírja az orvos a tápszert? Milyet 14 hónaposnak?

2010. szept. 10. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:

1 éves koráig kapott tápszert, majd 14 hónapos koráig junior tejitalt, majd14 hónaposan rendes bolti 2,8-as tejet, nem forraltam, csak mikróban melegítem.

Nem sporolok a tejen, de a doki védőnő is mondta már ihat tejet, mert eszik mindent!

Napi 210 milit megiszik reggel este, heti 1 doboz tejital/ tápszer elfogyott, az havi 12.0000 volt minimum!

A tej csak havi 3-4000, ésxsemmi baja tőle, fejlődik szèpen!

2010. szept. 10. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 16 hónapos és mi tejre váltotunk és 1 hónapja nem tápszerezünk.Gazdaságosabb!!És ha esetleg félsz hogy a vitamin szükséglete nincs meg akkor vegyél neki multivitamint és kúra szerüen a télre tölsd fel :) nekem a védönőm ezt tanácsolta.De csak ha úgy érzed hogy beteges a babád...Imádjuk a kakaót,macikávét,vaniliástejet,tejkaramellt..szóval változatosabb mint a tápszer,
2010. szept. 10. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!