Hogyan tudnám leszoktatni 7 hónapos lányomat hogy pelenkázáskor ne rugdossa a hasamat és a mellemet?
én lefogtam. lesz ez még rosszabb is. lesz hogy szó szerint rá kell nehezedned, vagy össze préselni a lábait hogy ne legyél tiszta kaka.
kb 11 hós korára nyugodtott le. most már sokkal jobb a pelenkázás.
nem tudlak megnyugtatni, enyém 2 éves és még mindig rugdos, ezerrel kacag rajta mikor majd összepisilem magam fájdalmamban. igaz csak reggel félálomban kapok találatot, egyébként már ki tudom védeni :D
igaz én nem csaptam oda neki mint az ostobák... :)
Én is oldalról pelenkázom, nekünk eleve olyan a pelenkázó. De az én fiam sem könnyű eset... Most 9.5 hónapos, iszonyú aktív baba. Ha a kezébe adom a popsikenőcsöt vagy a vigantolt akkor picit könnyebb.
Odacsapni?? Ez nagyon okos hozzászólás volt... Attól hogy bántod nem fogja megérteni hogy nem szabad, max lesz egy agresszív gyereked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!