Kisfiam pelenkázáskor folyton lepisil. Mit lehetne ellene tenni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:53
1/8 anonim válasza:
ugorj el :D
mikor kibontod, hajts vissza a pelust egy fél percre. pár hét múlva elmúlik :)
2/8 anonim válasza:
A mi babánk 1-2 hónaposan meg lekakilt amikor kibontottuk.
3/8 anonim válasza:
Védekezz! :o)
A hideg levegő hatására pisilnek az újszülöttek, amikor kicsomagolják őket (a kislányok is). Néhány hét-hónap alatt elmúlik ez.
4/8 anonim válasza:
:-)) Nálunk ezt a párommal csinálja a fiúnk)),engem ritkábban "keresztel meg".Mindig figyelem a fütyit,ha elkezd ácsingózni akkor letakarom!A párom így kezdi a pelenkázást:ugye nem fogsz lepisilni??))
5/8 anonim válasza:
Nekem egy textilpelus volt a pelenkázóra készítve. Amikor kicsomagoltam mindig rádobtam a fütykösre, így ha pisilt, akkor az felszívta. :)
6/8 anonim válasza:
Az én kisfiam saját magát pisilte le rendszeresen, mégpedig egyenesen a feje tetejére, vagy a szájába, fülébe!!:))Hiába tettem oda bármit, mindig akkor kezdte, amikor éppen a tiszta pelust tettem alá, vagy hajtottam már rá. Persze pánikba estem, hogy valami baja lesz, meg ő is meglepődött: "ez meg mi volt, ki locsolt le??", de egy idő után ritkult a dolog.:))) Most 9 hós, nagyon ritkán fordul elő, hogy baleset történik pelusozás közben, és már nem hord annyira felfelé a fegyver.:)) Én úgy szoktam, hogy kibontom, majd pár pillanat múlva visszahajtom rá a még kibontottat, majd beszélek hozzá egy kicsit, hátha pisil. Csak utána folytatom a pelenka cserét.. Így ha megcsapja is a hűvösebb, még a régi pelusba rendezi.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a legérdekesebb, hogy nem kicsomagolás után pisil, hanem mikor lemosom a kakis seggét a csap alatt, szárazra törlöm, és amikor aláraknám az új pelust, vagy mikor krémezem a popóját.
2011. okt. 11. 09:12
8/8 anonim válasza:
mindig rárakok egy kis türcsit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!