Hogyan tudnám leszoktatni 7 hónapos lányomat hogy pelenkázáskor ne rugdossa a hasamat és a mellemet?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan fáj, amit csinál, de nem tudom megakadályozni akkor sem ha a kezébe adok valamit. Segítsetek légyszi mert sokszor kiborít vele...:(2011. nov. 1. 13:35
11/15 anonim válasza:
Így kellett volna csinálnom,én ebből tanultam. Mindig csak gügyögtem neki mint egy nem normális,ezért kaptam egy fejemre nőtt gyereket,aki mindig azt hiszi,az van amit ő szeretni. Hisztis,akaratos. ha akkor odacsapok,meghúzza magát és tudná a mai napig mit szabad és mit nem!!!!!
12/15 anonim válasza:
jézusom utolsó te beteg vagy
Én oldalt állok már épp ezért és mondom neki hogy nem szabad
13/15 anonim válasza:
nem beteg vagyok,hanem rosszul csináltam amit tettem,szépen mondtam,mégsem értem el vele semmit!
Tanultam belőle ennyi az egész.
14/15 anonim válasza:
valamilyen szinten igaza van. nem kell agyon ütni a gyereket de érdekes, hogy az nokaöcsém ha verekszik vagy harap vagy akármi én visszaadom neki, engem már nem bánt. de a nagyanyát aki állandóan "jutalmazza" érte: gügyög neki játszik vele, puszilgatja ha verekszik vagy megharapja rendszeresen bántja. ha én mondom neki hogy nem szabad tudja, hogy nem szabad stb.. nem szabad megütni a gyereket de ha fizikailag bánt szerinte igenis vissza kell adni neki, másképp nem tanul belőle.
15/15 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos, és nem rúgdos, de ahogy dönteném hanyatt már fordul el oldalra és mászna el. Eleinte énekeltem, mondókáztam, grimaszoltam. Utána tárgyakat lóbáltam felé hajolva a számmal fogva, sokszor cumit a fogantyúnál fogva, arra figyelt. Mostanában inkább adok neki olyan játékot, amit amúgy nem adnék, régi nem használt webcamera, nyakbaakaszthatós toll, szereti az ilyen kis zsinóros dolgokat. Múltkor egy kis ragadós matricát raktam az ujjára, ide oda rakosgatta. Porszívócsövet keresztbe, azt kapargatta. Bár nemtom, h a rúgdosásról is el lehetne-e ilyenekkel terelni a figyelmét. Lufit kötni a feje felé? Bár én ezt kisebbként csináltam csak. Már a földön pelenkázok, h nehogy leessen...Én délutánonként up&go-t adok csak rá, a nagydolgok ált reggelente vannak, 7 hós korától álldogál, így egyszerűbb volt állva ráadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!