Mi a vélemény a Milupa milumil tápszerről? Ízre elég édes? Jól oldódik? 9 hónaposnak odaadhatom még, ami 6 hónapos kortól javasolt, vagy az már kevés neki tápanyag szempontjából?
Szia!
Az én babám ezt ette elsőnek, könnyen ráunt még egy dobozzal sem evett meg. Szerintem elég jó íze van, bár az anyatejre nem nagyon hasonlít, inkább vanília beütésű. Utána a Milbidét ette és most is azt eszi azt sokkal jobban szereti és sokkal olcsóbb is. 714.-/db Van belőle 3-as is. Bár szerintem egy 9 hósnak még elég kettes. 10 hónapos volt a fiam mikor megpróbáltam a 3-ast adni neki de nem ette meg, még mindig a 2-est eszi. 13 hós.
A milupa 3-asra az van írva, hogy gyümölcsös, de a bánon kívül semmit nem éreztem rajta. A mildibé 3-ast is próbáltuk az is banásos. A humana 3-ast is próbáltuk az is banános azt viszonylag jól ette, de mildibét szereti a legjobban. Következő alkalommal vegyél egy kis dobozzal egy másik fajtából, próbálgatni kell melyiket eszi szívesebben, az se baj amúgy ha időnként másfajtát adsz neki, nekem a védőnő javasolta, hogy néha adjak neki más fajtát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!