Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsőde (nem magán! ) kezdésr...

Bölcsőde (nem magán! ) kezdésre mi mindent kell bevásárolni? Mennyi költséggel lehet kb. számolni?

Figyelt kérdés
Pici fiamnak többnyire inkább itthoni "játszós" ruhái vannak, "elmenős" kevés van, mert szinte mindig csak itthon vagyunk, szóval ruhákból biztos be kell majd vásárolnunk.De mi kell még ezen kívül? (pl.:Hálózsák?Cipő?...)
2011. jún. 24. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, majd 3 éves lányom szeptemberben kezdi a bölcsit. Bár a szülőin (július végén lesz) biztos elmondanak majd mindent, :)
2011. jún. 24. 14:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Na ez engem is érdekelne...2 éves a kislányom augusztusban kezd.

Nekünk annyit mondtak, hogy 1 nap elmondják és másnapra szerezzük be...köszi :/

2011. jún. 24. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk egy szivacsot kellett venni (nem ágyon hanem a földre tett matracon alszanak a picik), (de szerintem ez nem jellemző) azon kívül egy üzenő füzetet (sima keményfedeles füzet).

Benti cipőt (az akad otthon), váltóruhát, pelenkát és popsitörlőt kell bevinni. A többi (szappan, wc papír) a csoportpénzből megy illetve a bölcsi biztosítja (törölköző, ágynemű) (csop pénz 1000 ft negyedévente)

A játszós ruha jó lesz, felesleges drága ruhákat adni rá, ott is csak a homokozóban, földön játszik, nem a bálba megy :)

Szóval nem kellett nagy költségekbe verni magunkat, ne aggódj.

Azon kívül az étkezést kell fizetni, de azt elfelejtettem mennyi lesz havonta, majd megnézem neked, ha érdekel.

2011. jún. 24. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk ágynemű kellett, huzattal együtt. Ezen kívül papírzsepi, szalvéta, pelenka, törlő, krém, váltóruha, váltócipő.

Üzenőfüzetet a gondozónők vették meg.

2011. jún. 24. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Én semmit nem vettem. A játszóruha tökéletes, egész nap kint vannak az udvaron, mire délután érte megyek, olyan koszos a gyerek, hogy még a feneke vágata is tele van homokkal. Szóval semmi extra ruhára nincs szükség. Pelenka, popsitörlő, krém szükséges, de azt otthonra is megveszed. Benti cipő, kinti cipő, de ez egyébként is van. Bölcsinként eltér mit kérnek. Nálunk nem kellett ágyneműt sem vinni, gondoskodnak róla. A költségtérítés naponta nálunk 472 forint. Ne parázz, nem kell magadat hatalmas költekezésbe verni.
2011. jún. 24. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Köszi én is a válaszokat nagyon!

2. hogyhogy csak egy nap van beszerezni?! Nálunk júliusban lesz az első szülői, a bölcsi pedig csak szeptemberben kezdődik...

2011. jún. 24. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok :)

Hát augusztus 1-én kezd a gyerkőc és első nap mondják el, hogy mi hogy merre. Megvan hogy a friss bölcsiseknek melyik terembe kell délelőtt 10 órakor gyülekezni. Ott ebédel a kicsi aztán mindenki mehet és viheti a gyerekét és szerezzék be amit ott elmondanak.

De jó :( 1-4-ig szokott aludni, utána meg rohangálhatok, hogy másnap 8-ra minden meglegyen. De ezek szerint nagyon változó mi kell...

2011. jún. 25. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Változó. Nálunk egy kicsi füzet kellett. Ágynemű és törölköző, fésű nem. Nekünk semmit ilyen nem kellett.500 Ft csoport pénz volt. Meg tisztasági csomag. Fogkefe, fogkrém, szappan, wcpapír, zsebkendő, szalvéta,ha még nem szobatiszta akkor popsitörlő, pelenka, krém. Kislányoknál egy pár hajgumi, csat.
2011. jún. 25. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Váltó cipőt elfelejtettem írni. Kint és benti ami jól tartja a bokát Kintre gumis orrút tanácsolok mert hamar elmotorozzák.
2011. jún. 25. 20:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Még annyi kérdésem lenne, hogy tudtok olyan helyet ajánlani, ahol olcsón (?) lehet venni olyan cipőt, ami extra magas és széles lábfejére jó lenne? Egy vagyonba kerülnek ezek a cipők és most legalább 2-t kell majd venni neki :(

2011. jún. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!