Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsőde (nem magán! ) kezdésr...

Bölcsőde (nem magán! ) kezdésre mi mindent kell bevásárolni? Mennyi költséggel lehet kb. számolni?

Figyelt kérdés
Pici fiamnak többnyire inkább itthoni "játszós" ruhái vannak, "elmenős" kevés van, mert szinte mindig csak itthon vagyunk, szóval ruhákból biztos be kell majd vásárolnunk.De mi kell még ezen kívül? (pl.:Hálózsák?Cipő?...)
2011. jún. 24. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Köszi 2.! :) Én azt hittem, mindenhol szeptemberben kezdődik a bölcsi. Látszik, h kezdő vagyok! :))) Minden jót mindenkinek a kezdéshez!!! :)
2011. jún. 26. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
2011. jún. 26. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Én teszveszen nem vennék cipőt extra magas-széles lábra. Főleg Dr. Puntot, a fiam lábára nem megy rá ez a fajta cipő, és neki is olyan a lába. Amúgy sajnos olyat nem tudok, ahol olcsón tudsz hozzá jutni ilyen cipőhöz. A fiamnak most 6000 Ft-ért vettem benti szandit. Mert nem találtam olcsóbbat ami rámenne a lábára. :(
2011. jún. 26. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azért írtam mert nekünk is torkos a lábunk és hasonló van csak színben tér el és én is itt vettem és nekünk tökéletes.
2011. jún. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!